lördag 27 mars 2010

Vad är det egentligen som inte händer?

Jag har ju varit kass på att skriva inlägg nu ett tag, åtminstone innehållsmässigt, så jag har inta alls varit förvånad över att ingen kommenterar. Hur ska nån vilja/orka det när jag knappt själv orkar läsa det jag skriver? *gäsp*

Men nu har jag märkt en sak... När jag loggade in så hade jag en kommentar att granska. Kul, tänkte jag och klickade fram den, som visade sig vara 5 stycken! Daterade från den 23:e och framåt. Är det nån mer än jag som har det så? Jag har faktiskt varit med om det nån gång tidigare, förra veckan tror jag det var.

Så om någon undrat varför jag inte publicerat det ni kommenterat - det beror på att jag inte vetat om att de fanns. Nu har jag sett dem - nu finns de!

Här har det rullat på idag annars. Frukost, ett par maskiner tvätt, städning av kök och toaletter, färgning av skallhår, läsande av tidning. Och lite annat som är ungefär lika intressant att veta :-)

När man varit så flitig på morgonen, får man gå på puben på kvällen då?

4 kommentarer:

 1. Sötis! Ja från mej är det glest med både kommentarer o inlägg tycker jag, hoppas du tycker om mej litegrann iaf...;)
  Kram min goa vän!

  SvaraRadera
 2. KLart jag gör vännen ;-) Allt står inte och faller med bloggande. Hörde jag nån säga... tror jag :-)

  SvaraRadera
 3. Glest med både bloggande och kommenterande från min sida också.
  Det händer mig ibland också att kommentarer hamnar i spamfiltret utan att vara spam. Känns lite trist när man ser det flera dagar för sent, men bättre sent än aldrig :)

  SvaraRadera
 4. Jag är full av beundran inför alla bloggare som oförtrutet spottar ur sig inspirerade inlägg snabbare än en gris blinkar.

  Jag har långa perioder då varje inlägg föregås av svåra födslovåndor (hmm, hur känns såna?? jag får ändra det till manliga-förkylnings-våndor istället).

  Man ska väl dock inte stirra sig blind på kvantiteten. Huvudsaken är att skriva för att det är roligt, för att det ger MIG något. Om sedan andra fastnar för vad man får ner på pränt är en skön bonus.

  Paradoxen till mitt resonemang är ju att man så gärna vill ha kommentarer. Utan kommentarer, finns bloggen då?

  Asch, det var inte meningen att bli grubblig här, jag skriver en kommentar här hos dig för att jag alltid gillat det du delat med dig av, och det vet du att jag gör:)

  Kram på dig:)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails