tisdag 28 april 2009

Mackapärer och molijoxer

Söndagen blev som jag "befarat", vi åkte till. Äsch, jag tycker det är rätt kul att vara där. Trängas kanske inte är min grej, men det finns så många andra grejer där *s*. Men visst är det konstigt hur folk kan bli när de tror att de håller på att missa världens fynd? Det kvittar om det hänger 5 hyllmeter med likadana plagg, nog fasen ska de dra i just dem som hänger där du står!
Vi var där för att köpa hushållsprylar o dyl till husvagnen och det lyckades vi med. Med råge. Kändes som när man var ung och skulle sätta bo, vad mycket prylar man behöver som man tar för givna i köket. Konservöppnare, vispar och allsköns bråte.
När vi kom hem hjälptes barnen åt att städa vagnen och diska av allt så det kom på plats. Mamsingen sydde gardiner. Va? Och hade det inte varit för att den förbenade Huskvarnan krånglade så hade jag tyckt det var riktigt kul att pynta konservburken. *hukar*
Fick låna svärmors 1800-talsmodell till slut, den behövde man vara två för att köra... Men nu sitter där några tygastycken i alla fall!

1 kommentar:

  1. Tror att ni får det jättemysigt i vår och sommar i vagnen!!!:) kan tänka mej lite "sunes sommar" eller "vi hade iaf tur med vädret" !!!!

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails