torsdag 30 april 2009

Köket istället för gymmet

Igår var det flygande fläng vad gäller maten inför helgen. Först var vi iväg och handlade en massa. Nu blev det en hel del bröd, pasta o dyl, sånt som vi inte behöver köpa så ofta numera. Men - ska man ha gäster som inte alla är kolhydrateranti så krävs det *s*. Kändes konstigt och blev dyrt! Vilken skillnad! Vi har märkt tidigare att matkostnaderna sjunkit, åtminstone känns det så, nu blev det ett bevis på det. Lite underligt med tanke på vad smör och grädde kostar, ni vet det där som vi lever på *ler ironiskt*.

På vägen hem var det dags att käka. Har man ca 10 matkassar att packa upp när man kommer hem så gäller det att ha en välfylld buk. Vi bestämde oss för Max och där såg jag att de hade ett LowCarb Meal, tror det är nytt. Testade och det var väl så där. Massa grönsallad istället för bröd, helt enkelt. Tjejen i kassan frågade om jag ville ha strips till, det tyckte jag var lite kul.

På hemmaplan gällde uppackning och förberedelse av mat inför kvällen idag. Klabbsallad och pastasallad grejades. Mycket kokande av ägg, potatis, tärnande av diverse andra grönsaker o dyl. Strax efter 22 var vi klara och sen somnade vi så gott så!

Ska bli så kul att få hit en massa goa vänner ikväll! Frågan är om det blir nån eld? Ha en skön Valborg alla och håll en tumme eller två för den uppkörande maken är ni snälla. Inte för att jag tror det behövs egentligen, han kommer att klara det galant!

4 kommentarer:

 1. Hoppas du fick en toppenkväll med era gäster!
  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Ja det var väl värt ditt stressande... gott som sjuttsingen och jag är glad för att gubben äntligen börjar nappa mer på LCHF....

  Nu ska jag dra igång igen...*äntligen*

  pöss och kram och vi ses "snart" igen

  L8

  SvaraRadera
 3. Messan/Jajamensan, trevligt värre var det! Hoppas det var lika bra hos dig!

  SvaraRadera
 4. L8/ Asch, det var inte så farligt stressande just med maten, mest annat som "trängde på"

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails