måndag 4 maj 2009

Kört och tjöt


Helgen har varit helt underbar! Inleddes med att maken - naturligtvis! - klarade uppkörningen. Jag hängde med därbak och fick verkligen bita mig i kinden för att inte säga nåt... Inte bara beroende på tjurgubben som var inspektör. Det var nyttigt att ha varit med och sett vad de kollar. Jag har ett år på mig att köra innan det måste till nytt kunskapsprov, lugna pucks!

Barnen (de flesta) hade haft ledigt från skolan och de, tillsammans med gubben, hade fixat iordning festplatsen. Rallytält och hemhämtade bord och stolar - det var så fint ordnat! Jag är sååååååå glad för att jag har barn som tar ansvar och ordnar och donar. Tack, ungar, ni är bäst!

Helgen har flutit på i goda vänners lag. Valborgseld blev det för dem som hade lust, vi andra satt kvar och tjötade en massa världsproblemlösande. Eller nåt. Vi var 30 pers, det sjönk till 15 under freda'n och 12 på lörda'n. Lördagen blev det marknadsresa och sedan trädgårdssittande i solen. Stekte oss varma och bara njöööööt av allt. Vädret. Drinkarna. Och varandra. En helt ljuvlig dag som avslutades med grillning igen.

Igår kom söndagen och då åkte resterande gäng hem. Vad tomt det blev! Med bara två hemmavarande barn så kändes det som att det ekade i huset. Fattar inte vart helgen tog vägen. Tack alla goa vänner som har förgyllt våranländandet hos oss. Nu ser vi fram emot midsommar i Höganäs!

2 kommentarer:

 1. Kul att du har samma problem med din tvättmaskin :)
  Låter som ni haft en underbar helg! En uppkörning är värd mycket :).
  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Jadu.. jag lääääääääääääängtar oxå... även om man spenderar flera dygn i sträck tillsammans så är det lika tråkigt varje gång det tar slut:-(

  L8

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails