Vem här?

Bitte ju!

En helt vanlig människa, mamma, fru, vän m m...
Inte för jag vet vad som räknas som vanligt egentligen. Kanske inte är alls som jag? Skit samma. Jag är jag och that's it.

Människa - ja. Av kvinnligt kön. Lite sjuk humor, kanske. Går igång på ordvrängningar, speciellt egentillverkade. Finns så många tråkiga ord och tolkningar så jag tycker minsann man kan hitta på några egna. Ibland :-)

Mamma - absolut. Till fem underbara ungar som inte är barn längre. Knappt. Jo, någon av dem är fortfarande det. En lång, underbar son (född -91) som flyttat hemifrån för länge sedan. Han jobbar som servicetekniker men är utbildad åklagare (dvs bilmekaniker).

Två lika underbara döttrar (födda -94) som är utbildade florister men arbetar som industriarbetare. Båda utflugna ur boet sedan några år.

En tredje underbar dotter, född 1998. Spelar fotboll och är vår första "ordentliga" tonåring. De andra har bara varit nån slags invänjningsperiod :-)

Femte lillskrutten och fjärde dottern, lika underbar hon, född 2002. Hon spelar också fotboll och grejar.

Fru - ja. Sedan 2007. Då tyckte vi det kunde vara både trevligt och praktiskt att träda in i det äktenskapliga ståndet. Efter 12 år... Min man är också ganska underbar, faktiskt :-)

Vän - ja. Till några få. Som förtjänar det. Nä, så illa är det inte riktigt. Jag är en väldigt bra vän att ha vid sin sida. Om man vill. Vill man så visar man det och är en lika god vän tillbaka. Yta och falskhet är inget som går hem hos mig. Bjud till så släpper jag in dig och ger dig min värme. Hur kallt det än blåser.

Vill du veta mer är det bara att hänga kvar och fortsätta läsa. Det blir nog en salig blandning av stort och smått.

Mer kontakt? Ja, maila du, det vore kul!
bitte.blansch@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails