Motorlivet

1988 började det. Folkrace. Får man en bil i julklapp så är det liksom tvunget. Point of no return så att säga. Vann första tävlingen på ishalkig bana. Vi behöver inte alls diskutera hur många vi var i klassen eller så. Jag vann!
Fortsatte köra några år, med blandade framgångar. Mest mot om jag ska vara ärlig. Lite för hetsig för mitt eget bästa. Om man rullar en gång i varje heat - på samma ställe - så får man pris. Har jag hört...

1995 blev det rally. Först hänga med som servicedeltagare och sen sitta bredvid. Kartläsare som uppgraderades till co-driver så småningom. Det blev en hel del tävlingar genom åren, fram till 2010 när vi la ner verksamheten.
Ni får gärna kolla in på den numera slumrande rallybloggen och se inifrån bilen hur kul vi hade :-)

Sedan 2012 är det 2-hjuligt som gäller. Maken min köpte en hoj av nån konstig anledning. Han påstår själv att det var för att han skulle kunna ta mc-kort. Det gjorde han ju, så... Vi åkte en del och en vacker höstdag skulle vi ta en sväng för att kika på nedsatta mc-kläder. Jag behövde ett par handskar. Med mig hem kom en motorcykel. Efter det blev det MC-kort.

Som det kan gå.

2 kommentarer:

 1. Vad roligt med en hoj-kryss!
  Ser att vi har lite lika intressen då jag förutom min lilla livsstilssblogg även driver en bil-blogg :) www.bilplatsen.blogspot.com - om du är nyfiken.

  Hoppas du hittar nåt att sjunga på båten :) sånt är alltid kul
  Däremot vill jag propsa på en sak, ta mes Maken i land och gå på en helt underbar restaurang. Zetor.
  det är en restaurang i Helsingfors, med VÄLDIGT generösa portioner. Hela inredningen går i motor/traktor /pub stil - verkligen värt att besöka. Du hittar lätt dit genom att gå rakt på esplanaden, förbi stockmann, sedan mitt över gatan från mcdonalds ligger zetor på markplanet av en hög byggnad.

  oj detta vart långt, flåt - hoppas ni får en trevlig resa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så synd att jag inte såg det tidigare... låter som ett bra tips! Tack för din kommentar, ska kolla in hos dig också :-) Och resan var trevlig!

   Radera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails