onsdag 1 april 2009

Midnattssol och blågultDen här BMW 2002:an ska - om allt går som planerat - föra oss en bit igenom landet i juni. Eller tvärtom blir det, förhoppningsvis.

Idag kl 18.00 öppnades anmälan till Midnattssolsrallyt och när vi hade anmält oss kl 18.06 var det 3 anmälda. Maxtaket är satt till 150 st och gallringen kommer nog att bli tuff. Nu kl 20 så är det 60 redan, snacka om poppis tävling! Undrar hur mycket Micke Persbrandt kan tillskrivas detta *s*? Jag håller i alla fall tummarna för att vi får chansen att testa på den tävlingen, det lär vara annorlunda än en vanlig rallytävling. I helgen kommer troligen motorn på plats så snart kan det nog provköras. Ännu nåt som kommer att vara annorlunda -Röda faran (Compacten) har några fler hästar under huven.Imorse blev det ingen träning, var tvungen att börja tidigare på jobbet eftersom jag skulle ut på lite företagsbesök. Hade mitt första coachingsamtal idag också, en ny upplevelse! Det var med en positiv människa så det blev lite av en mjukstart :-)
Kvällen har också ägnats åt annat och snart börjar andra perioden i första finalmatchen. HV 71 leder med 2-0 - och vilka mål se'n!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails