onsdag 24 mars 2010

Informationsinsamling

Igår och idag sitter jag på rumpan - ja, det gör jag ju annars när jag sitter också - och lyssnar på företrädare för ALMI. Intensivkurs i Företagarskolan. Med feber. Fast febern hade jag redan, den ingår inte i priset.
Varför detta? Varför inte? Det är aldrig fel med mer kött på benen och vem vet? Kanske blir jag en sån däringa egen företagare rätt vad det är?

Farfar, sluta snurra :-)

2 kommentarer:

 1. Klart Bitte ska bli egen företagare! Fast tråkigt det här med febern, låter inte bra , var rädd om dig!
  Nu Bitte ska jag börja med att be om ursäkt för att jag är så in i helskotta dålig på att kommentera, det är inte likt mig, men jag har varit lite "ego" och gjort alldeles för många inlägg sista tiden, kvantitet istället för kvalité, inte bra alls!
  Sedan var det idiotiskt det här med att radera min blogglista, dumt, skulle bara egentligen tagit bort, de två gnälltanterna som inte gillade min "savande Björk" (Man undrar vad som rörde sig i huvudet på de kvinnorna, egentligen så stod det inget "snuskigt" alls, allt var ju den egna betraktelsen eller snarare fantasin)
  Nästa gång jag sätter mig vid datorn så ska jag inte göra ett inlägg utan jag ska rekonstruera min blogglista, det är ju lättre att se om ens "vänner" gjort" något inlägg då, så man snabbt som attan kan vara först men en glad kommentar! (ler)
  Nu ska du vara rädd om dig själv och ha en det så bra som det bara går! Så hörs vi senare!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 2. Peter, du behöver inte be om ursäkt, jag är precis likadan emellanåt. Det är tillåtet!
  Hoppas man får komma med på listan då, trots snuskig fantasi :-)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails