torsdag 7 januari 2010

Wienerbröd het fråga

Eller egentligen kall, de får ju ligga kvar i frysen. På macken i Skillingaryd får de nämligen inte värmas upp och säljas till kunderna. Inte ens skänkas bort till stammisarna. Vår egen politiske "vilde" Linus har ställt en fråga till Miljö- och Bygg om detta. Inte i Bagarmossen. Och inte ifråga om rent mjöl i påsen.

3 kommentarer:

 1. Alltid något som är "knas! (ler)
  Jag funderar just nu lite allmänt på det här med bloggandet!
  Särskilt nu när jag hållit på ett tag, ja, egentligen inte så länge, cirka 1,5 år bara, men det är ju tillräckligt för att "nyhetens behag" ska ha hunnit lägga sig!
  En del har ju bloggat betydligt längre än så, men visst märks det en viss avmattning även där, kortare inlägg och färre kommentarer!
  Fast jag inbillar mig att man faktiskt ska försöka hålla kontakten med alla man på något sett kommit i kontakt med via sin blogg! Ibland så har man haft samma åsikter och intresse runt samma saker, eller annars har det bara varit en liten kommentar skriven helt på "måfå" någongång!
  Trevligt hur som helst!
  Jag hade ju en huvudidé när jag började blogga och det var ju att samla folk och åsikter i och kring olika sjukvårdsfrågor på min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com , det gick lite trögt så jag startade upp den här bloggen lite som en "dragblogg" för att locka in lite nytt "blod" på Jernsaxensidan, det gick fint, men även der skedde det en viss avmattning!
  Kanske den här kommentaren låter lite "gnällig" det är inte riktigt meningen, det är mer en reflextion över hur det faktiskt förhåller sig ibland med bloggandet!
  Nu blir just den här "kommentren" djäkligt allmänt hållen och jag kommer självklart skriva mer personliga kommentarer i framtiden!
  Men just idag när det är Fredag och i början på det nya året så vill jag verkligen önska alla nya och gamla bekantskaper i "Bloggssfären" en riktig God Fortsättning och en Trevlig Helg!
  PS: Fick några mail om varför jag raderat min blogglista, den är under uppdatering, flera av bloggarna på den har "lagts ner" tråkigt nog! Så nu när den ska återskapas så hoppas jag både att få in "gamla" och "nya" kompisar!
  För blogga är kul! Leve Bloggen!
  Kram ifrån Den Där Peter Olofsson på Oumberliga Bloggen!

  SvaraRadera
 2. Det är bra med kontroller, lagar och regler, men det hade varit en fördel om paragrafryttarna hade kunnat tänka och avgöra lite själva också. Precis som folket på Osäkerhetskassan.

  SvaraRadera
 3. Peter, du oumbärlige :-) - Visst är det en viss mätnad i blaggandet emellanåt. Jag har ettårsjubileum om 5 dagar (!) och tänker sätta mig och se tillbaka på vad jag skrivit och gjort. Det går verkligen upp o ner, precis som livet i sig självt. Jag vill också försöka hålla kontakt med guldkornen man hittar :-)

  Em - den där kassan kan man diskutera länge...

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails