onsdag 13 januari 2010

Följare gör mig glad och det behöver jag just nu - glädje...

Varje gång jag ser att någon har anslutit sig som följare blir jag lika glad, det är som att få en oväntad present :-). Det är ju rätt naturligt att man uppskattar den som valt att följa, det brukar komma sig av liknande intressen och syn på saker och ting och leder oftast till en utökning av det egna förrådet av följebloggar. Jag är jätteglad för ert intresse ska ni veta, allihop!

Idag hittade jag Ingela som nyanländ. Naturligtvis blev jag nyfiken och snokade upp henne. Hittade en inspirerande blogg som jag absolut kommer att återkomma till.
Hon hade bland annat en uppmaning/idé som jag gillar, även om jag nog inte kommer att kunna sätta igång träningen på allvar på ett tag, tyvärr.

Igår tog jag - på uppmaning av min älskade make - äntligen tag i mitt mående. Svimning, hjärtklappning och tryck över bröstet är inte att leka med. Det insåg även jag till slut. Just nu är jag sjukskriven ett par veckor till att börja med, se'n får vi se hur det blir.

7 kommentarer:

 1. Hej
  nä svimmning och hjärtklappning är verkligen inte att ignorera. Så dags att stanna upp och lyssna innåt.
  KUL att du tyckte min blogg var intressant som jag fann din. :))
  SKöt om dig- hörs!!

  SvaraRadera
 2. Nej, det kändes otäckt så jag måste verkligen se över livets innehåll. Och ja, vi hörs! :-)

  SvaraRadera
 3. Usch... Ja du måste verkligen ta det lugnt. Antingen det handlar om psykiska eller fysiska besvär är det alvarliga saker.

  Klart att man blir glad av följare. Att jag är en av dina stalkers har du säkert förstått, jag använder Bloglovin för att se när du har uppdaterat.

  Ta det lugnt nu och krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Visst är det en kick att upptäcka att någon tycker ens blogg är läsvärd! Du kommer få många följare framöver, tjejen, du skriver på tok för bra för att hoppas över :)

  Tråkigt med ditt mående, är det stressrelaterat? Var rädd om dig, Bitte.

  Kram från ostkusten!

  SvaraRadera
 5. Ta hand om dig tjejen!

  *kramar*

  SvaraRadera
 6. Lilla gumman! Detta låter inte bra! Nu får du allt ta o pigga på dej...Ta det lungt nu när du är sjukskriven, kör med familjen dom verkar ju va bra på o fixa hemma ;) Stora Kramen till dej!

  SvaraRadera
 7. Krya på dig mamma! kramkram

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails