torsdag 14 januari 2010

Smidig fisk i ugnen

Igår blev det fisk, äter det alldeles för sällan av nån konstig anledning. Det är ju både gott och smidigt, åtminstone om man kör ugns- eller grytvarianten.

Ett paket tinade Pangasiusfiléer las i en ugnsfast form och fick ett saltstänk över sig. Blandade se'n ca 4 dl vispgrädde med 2 dl crème fraîche (den fetaste) i en bunke tillsammans med dill, citronsaft, ajvar relish, salt och citronpeppar. Häll över fisken och in i ugnen ca 45 min i 175º.
Vi åt kokta grönsaker (broccoli, morötter, blomkål) och sallad till, barnen ris och grönsaker.

1 kommentar:

  1. gu vad gott det lät.. får bli en middag till mej i helgen när jag är själv:-)

    tack för tipset
    kram Monica R

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails