måndag 19 april 2010

Sålt min själ

Kära FB-vänner och andra. Det var detta jag var så förundrad/förskräckt över för en vecka se'n. Inte förrän nu har jag hämtat mig så pass att jag kan prata om det. Krisgruppen har funkat. Det är inte lätt att inse att man helt plötsligt har frångått en av sina 2 stora principer. Aldrig husvagn. Aldrig Foppatofflor.

Men nu kommer jag aldrig mer att ha en chans att få tillhöra det tuffa, coola gardet. Gänget som sitter och häcklar Svenssons och lever ett liv som är fjärran från campingplatser och husvagnsresor. Redan förra året inledde jag resan på fel väg och nu har jag kommit fram till det mål som aldrig skulle nås. KABEn från -85 ska ersättas av en Hobby av betydligt nyare datum. Jag vet inte hur jag ska försvara detta. Tillfällig sinnesförvirring en lätt bakfull söndag? Underläge mot större delen av familjen? Finns det nån acceptabel ursäkt som klarar detta?
Jag tror inte det. Som om inte detta vore nog... Vi ska ha säsongsplats till sommaren... Vad är det som händer i mitt liv egentligen? Inga Foppa i alla fall. Kan max sträcka mig till att låna några när jag ska gå ut med soporna här hemma. Nån måtta får det faktiskt vara!

Vissa blev så här glada när köpet bestämdes:
Här ska min man fixa käk till sin numera fallna hustru. Varje morgon. Bara så han vet. 

11 kommentarer:

 1. Jag är rent förskräckt! Och det här är förstås bara början på förfallet. Var det ska sluta är ju uppenbart: Hela familjen klädda i likadana noppiga träningsoveraller och foppatofflor. Ja, herregud!

  SvaraRadera
 2. Jannike, du sätter ord på min värsta mardröm. *s*

  SvaraRadera
 3. Hahaha... vad du är rolig. Jag skulle inte heller ta på mig Foppatofflor men en husvagn skulle jag absolut kunna tänka mig. Tänk så fina havsnära uppställningsplatser det finns t ex.

  SvaraRadera
 4. Helga, jag kan också se vissa fördelar (schhhh, säg det inte till nå'n...) och havet är en av dem!

  SvaraRadera
 5. Hej hej, vad roligt att du kikade in och lämnade spår :D Nu ska jag kika runt här! :)
  Ha en toppenmåndag!

  SvaraRadera
 6. Malla, tack detsamma! Kul att du vill hänga på, välkommen! :-)

  SvaraRadera
 7. Ja, vad ska man säga?! Husvagn...
  Jag har foppatofflor, dom används dock bara som badskor eller precis som dig...till soptunnan.

  SvaraRadera
 8. Aaaaahhhhhhh!!! "Marcuuuus! Jag e... rädd!"

  SvaraRadera
 9. Jag vet att du kommer att få en härlig sommar i husvagnen, jag måste erkänna att jag saknar vår faktiskt. Ha de bra Annelie

  SvaraRadera
 10. Alex, visst är det riktigt otäckt? Passa dig!

  Annelie, det kans det säkert bli. Om vädrets gudar är på min sida :-). Kram

  SvaraRadera
 11. Oh hemska tanke! Ett par foppisar skulle jag till nöds kunna skaffa för att använda till brevlådan och soptunnan. Men husvagn - ICKE!!!!
  /HelenaH

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails