tisdag 6 april 2010

Hemska föräldrar

Våra två yngsta skulle sova borta inatt och för en gångs skull tyckte jag vi kunde curla dem lite. Pappsen skjutsade bort dem till andra sidan byn igår och idag skulle vi hämta deras grejer (sovsäckar och liggunderlag) så de skulle slippa bära det hela vägen hem. Klockan 10 skulle detta stora ske. Vi var tillbaka på jobbet efter frukost kl halv 10. En timme senare klickade det till. Barnen!!! Båda hade glömt.
Nu är det alltså bevisat, våra barn klarar sig utmärkt utan att curlas. Både grejerna och de själva var redan hemma :-)


Den ena hemska föräldern har nu ett straff att se fram emot om några dagar. Uppkörningstid är bokad. Hjäääälp! Gamla hederliga Vägverket är inte vad det var. Numera är det Transportsstyrelsen, Trafikverket och allt vad det heter. Det gemensamma är nog köerna för att komma fram till någon som ev kan hjälpa en med det man för stunden har på hjärtat.

Måste ju nämna att jag håller igång än, efter flera dagar. Imorse skulle jag ut och gå var det tänkt, men mörkret var för kompakt strax efter 5 så det blev en knapp halvtimme på tramporna istället. Ikväll var vi ute och luftade oss en runda i alla fall och nu ska jag förbereda för morgondagens morgontidiga strapatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails