måndag 26 april 2010

Kablars också

I vår motorklubb finns en folkracebana. Inget ovanligt alls i dylika klubbar. Nu har några smarta personer hittat dit och verkligen ansträngt sig för att hjälpa till och fixa där. Troligtvis är de måna om att det ska sparas ström, de har nämligen sett till att ta med sig varje uns till kabel. Ingen ström till serveringen eller startanordningen. Inte till speakertorn, toaletter eller annat. Tänk vad ström vi kommer att spara!
För att vara på den säkra sidan och vara än mer måna om miljön tog de med sig alla brandsläckare också. Utan sådana får man nämligen inte ens träna på banan. Inga bilar, inga avgaser.
Nästa helg skulle det körts tävling, blir inget med det.

Allvarligt, hur orkar man? Gräva upp kablar för att få sig lite slantar för kopparn som finns där i? Som vanligt blir jag heligt förbannad på folk som inte kan låta andras grejer vara ifred. Bara ställer till besvär. Det är en hel del som är gruvligt besvikna nu, ska ni veta. Såna som slitit i garaget för att få bilen klar och nu får stanna hemma. Människor som arbetat ideellt för att hålla banan igång. Men det är väl inget ni bryr er om, det där som kallas medmänniskor. Näpp, bara ni får er lite tjuvgods är ni nöjda. Hoppas pengarna räcker riktigt länge så ni kan njuta av det ni gjort.

1 kommentar:

  1. Hur orkar dom?!
    Lägga ner tid på att förstöra för andra.
    Grrrr säger jag bara.
    Hoppas dom sätter stöldgodset i halsen!

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails