torsdag 29 april 2010

Awardtime

Helt otroligt löjligt egentligen att man kan bli så glad för en Award! Jag erkänner i alla fall att det är på det viset, jag blir som ett barn på julafton *s* Helt enkelt för att jag tycker det är skitkul att folk läser och kommenterar det jag skriver.

Nu har jag fått en uppskattning från Gafflan, en för mig ny bloggare som jag hittat och följer. Med glädje. Märkte genast att vi har en del gemensamt, främst samma humor. Vissa känner man att man kommer att trivas hos och då gäller det att stanna till och följa med. Jag tycker det är skitroligt när någon vill följa mig så gör gärna det om du känner för det *blink, blink*
Sen ska man skicka vidare till andra bloggare och det finns ju hur många som helst som är värda denna. Svårt att välja, både beroende på utbudet och på att de redan har fått den, vissa alldeles nyss. En del är inte så pigga på sånt här heller. Är det på det viset så är det. För min del går det bra om man bara vill klistra in awarden och sen strunta i resten. Niema problema. Det ska inte vara tvång över bloggandet, Fritt ord och fria tankar ska gälla :-) Uppe på detta så är det de sju hemlisarna man ska berätta om sig själv. När man skrivit några såna så finns det kanske inte mer att plocka fram? kan man återanvända? Men då är det ju inga nyheter *s*. Jo, för de nya, förstås. Jag ska återkomma till detta, både vidareskickandet och hemligheterna, men nu är det jobb som gäller. Ha en goe dag!

3 kommentarer:

 1. Grattis till awarden och lycka till på jobbet :)

  SvaraRadera
 2. Grattis till Awarden! Den är du och din fina blogg värd!
  Fast jag får så djäkla dåligt samvete för att jag inte direkt visar mina som jag får, kan kanske tyckas som lite nochalant, men med de awarder jag får följer ofta en massa imperativ, saker som jag ska räkna upp om mig själv bla. Det tycker jag är svårt, berättar ju ganska öppenhjärligt om mig själv bloggen igenom, fast ibland är det lite dolt, men sanningen finns alltid där för den som har förmågan att se! Dagens senaste inlägg går egentligen ut på bara en sak, fast jag "lindat" det snyggt (ler), ordet för temat är "ensamhet"!
  Ha det bäst i vilket fall som helst!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 3. Jättekul att du gillar mig och min blogg och du...jag gillar dig och din blogg också :)
  Kram

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails