måndag 5 april 2010

Stjärnglans för resten av livet

Igår gjorde vi en investering för livet. Ja, det måste det bli nu när man kostar på sig en ordentlig. Den måste hålla för både det ena och andra. Länge.

Ny säng, alltså. Vi begav oss till det stora sömnvaruhuset och lät oss invaggas i förtroende och prövningar. En särdeles kunnig och trevlig tjej tog hand om oss. Medan barnen som var med sprang runt och testade allsköns sorters sängar - och lät! - fick vi provligga. Fram och tillbaka. Tänk att det kan vara så svårt att känna efter vad som känns bäst!

"Slappna av nu och känn efter." Mmmm, visst, det är lätt på offentlig plats. Till slut gick det. Vi beslutade oss för att satsa på en Stjärnsäng av kontinentala mått. Nu har vi - om några veckor - säng som ska räcka länge. Det ska bli ljuvligt med en ordentlig sovplats. 5 fjädringszoner som ser till att man får avlastning på rätt ställen hela vägen. All tid som tillbringas liggande i den är värd att satsa extra på. Nu åker Tempurmadrasserna ut, tillsammans med de gamla resårmadrasserna. Sängramen får bli Blocketannons och kanske kan jag rita en gavel som maken kan tillverka åt mig? Om jag är snäll?

5 kommentarer:

 1. Sov så gott nu då;))
  Kram

  SvaraRadera
 2. Helt rätt!!
  Köpte en säng för tre år sedan som varenda gång man lägger sig i den får en att tappa andan. Finns inte ens säng som slår denna. Förut kunde en fin hotellsäng kännas lyxig.. nu är de som en soffa eller nått.
  SÅ väl investerade pengar att köpa kvalité!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag köpte säng modell hur dyr som helst för ett tag sedan. Den har varit så skön och fantastisk till för ett tag sedan. Surnade till lite... -ska den redan börja bli dålig? klagade jag surt. När Gubben frågade hur gammal den är började jag fundera och kom fram till att den faktiskt är 22 år gammal. Kanske inte så konstigt om den börjar ge sig lite? särskilt inte med tanke på att den större delen av tiden stått i ett vardagsrum och förutom att rymma mig och ev. sängkamrat även fungerat som studsmatta åt ett gäng barn.

  Sov gott i nya sängen!!!

  SvaraRadera
 4. ;-) 22 år, det var ju alldeles nyss ju! Ni har så rätt, det måste få kosta. Nu när man börjar bli liiiite äldre så känns det mer om det inte funkar, liksom. Våra är runt 14-15 år också så det var nog dags. Drömmer redan om den på nätterna och längtar tills vi får hem den!

  SvaraRadera
 5. Åååååh!! Jag vill OCKSÅ ha en ny säng, men det är ju så jäklans dyrt så det skjuts på framtiden....i år igen!

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails