fredag 2 april 2010

Låååååååååååååångfredag

En lagom gråtrist långfredag. Är det vad som väntar, tros? Vädret lyser med solfrånvaro - än så länge - så risken är väl av den överhängande sorten.
Min familj - de delar som är på hemmaplan - sover fortfarande. Undrar om det är tidsomställningen som spökar?

Lillan ramlade i skolan igår och hade fruktansvärt ont i sin arm hela eftermiddagen/kvällen, så jag hoppas att sömnen blåst bort lite av den smärtan. Visst är det svårt att veta om det är akutdags eller inte? Ingen svullnad vad vi kunde se och hon kunde röra på den så vi fortsätter hålla tummarna för en stukning. Kan inte påstå att väntrummet på akuten lockar så där värst mycket...

Store lunsen är genomförkyld men kunde inte hålla sig borta från garaget igår när den efterlängtade kopplingen äntligen anlänt. Gissar på testkörning av rallycrossbil där idag :-)
Mittimellantjejerna är hos far sin så antalet familjemedlemmar är lite avkapat, de resterande får väl leta påskägg på egen hand. Farmor skulle prata med påskharen om att tidigarelägga besöket eftersom det var så mycket på tapeten imorgon. Får se om hon lyckades komma fram i den långa telefonkön.

Vi vuxna då? Goe maken ska nog putsa vidare, Svärisarnas tysk blänker efter gårdagens gnuggande och varför inte se till att vår Geely också får lite glans? Jag ska se om jag klarar av att göra lite nytta (eller åtminstone göra nåt...) också. Inte alls säkert om jag fortsätter veckans mående, men den som lever får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails