tisdag 27 april 2010

Extra tyngd i fötterna

Idag tog jag lite tidigare lunch än annars. Nej, jag tog tidigare middagsrast än annars. Här i trakten så har det alltid (?) hetat middag, inte lunch. Det må stå LUNCH på skolscheman och annat men det är matrast vi menar och då säger man det. Eller middagsrast. Nu har jag alltså varit på middag. Mitt på da'n. Lustigt med vissa saker, hur det skiljer sig. Vad säger ni? Lunch?

Eftersom jag skulle tillbringa den i ensamt majestät, maken roar sig på annat håll idag, så passade jag på att ta en skogsrunda innan jag gick hem. Mota förkylningsbesvär med motion, det tänker jag testa. Blandat med tabletter (som jag glömde ta...) ska det nog lösa sig. Stadiga älgakliv med jobbardojorna på gav mig en halvtimmesrunda i den ljuvliga vårskogen. Stålhättorna är nog lika bra som att knäppa på sig extratyngder runt anklarna eller vad tror ni?

3 kommentarer:

 1. Jodå, här har vi också middag mitt på dagen. Jag skriver att jag har lunch i bloggen så att alla ska fatta vad jag menar. Middagsrast alltså. Nästa måltid, hemma hos oss i alla fall, är väl det som dom flesta kallar middag men vi kallar det kvällsmat fast det egentligen är tillagad varm mat. Intas vid 16.30-17-tiden sådär.
  Snurrigt? Inte då ;)

  SvaraRadera
 2. Nä, det är inte snurrigt, det är rätt *s*

  SvaraRadera
 3. Nåt att fundera på! När jag var liten sa vi alltid frukost, middag, kvällsmat men nu döper jag det nog lite efter vad jag äter o om det är helg eller vardag...mixar lite alltså!
  Kramis

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails