torsdag 22 april 2010

Jag höööör dig!

En relativt erfaren flerbarnsmamma ringer till den tonårige sonen. Hon vill bara meddela hnom om att resten av familjen redan har ätit och att han nog bör slita sig från skruvandet en stund. Detta är av ren och skär självbevarelsedrift. Jag sa ju att hon var erfaren och en av dessa saker hon känner till är hur han blir om han inte äter. Precis som sin mamma. Som hon var före LCHF:s inmarsch, bör tilläggas.

I alla fall; Hon ringer och får svar. Blir lite konfunderad över att han skriker till henne och kommer sedan på: "Du behöver inte ha högtalaren på." Va? svarar han. I samma stund som han säger det så ser mamman sig omkring på de närvarande runtomkring. De ler och säger i kör: "Det är DU som har högtalaren på..." Vad sonen sa behöver jag knappast säga.

På tal om det hårresande inlägget igår; jag var och handlade så'n och än har jag inte läst om det i tidningen så kanske kommer det bild nångång i framtiden, när jag inte har nåt bättre för mig :-). Jag sa kanske *s*

Dags att väcka gubben och ta sig till jobbet. Fasiken att HV inte vann igår, förresten, jag har ju inte tid att kolla på hockey ikväll igen...

3 kommentarer:

 1. Så knasigt det kan bli ibland även för erfarna flerbarnsmammor.
  Tack för hårsylingtipset, såna behövs! Undrar bara var man får tag på den där boken. Skulle gärna se en bild på frisyren också :)

  SvaraRadera
 2. Mäh, man kan väl inte ha koll på vem som har högtalaren på. Detaljer, typ ;D

  SvaraRadera
 3. Hahaha, så kul det kan bli :P

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails