tisdag 13 april 2010

Brytningsfel ger tolkutrymme

Något mer än våren ställer numera till det. Även för mig, inte bara för den förvirrade person jag berättade om igår. Den senaste tiden har jag fått problem med läsningen. Ska jag vara riktigt ärlig så är det väl inte direkt ett problem, men lite olustigt är det allt.

Det är så att jag läser ord som inte finns, åtminstone inte där jag läser dem. Vrider till bokstäverna så att det blir riktigt knasigt ibland. Kan det vara mina hjärnceller som håller på att byta plats på nåt vis? Eller är det nerver som hoppat av och inte vill vara med längre? Rätt vad det är så blir det halvsanningar som tolkas fram.

Senaste i raden är denna: "Dagar för grovsopor" Min hjärna - för jag var inte alls inblandad - läste det som "Dags för grovporr"...

6 kommentarer:

 1. Skyll på hjärnan du.... vi vet nog..
  Hahahaha
  L8

  SvaraRadera
 2. Hahaha!

  Tja, vad ska man säga??
  Att vi alla följer vårt hjärta, typ? ;)

  SvaraRadera
 3. Hmmmm....Bitte! Du är ju en klok Kvinna det märker jag i dina fantastiska och trevlig skrivna inlägg, ser också det på de alltid glada kommentarer jag får ifrån dig!
  Jag vet inte hur jag ska börja uttrycka mig! (ler) Men din "hjärna" läser grovporr skriver du så kanske den faktiskt vill tolka texten så!
  Den gode Freud och jag har varit kompisar i många år nu och Freudianska felläsningar fanns kanske inte riktigt på hans agenda, men däremot så skrev han bla om Freudianska felsägningar, alltså att varje gång man sa något som blev fel, så var det det man interst inne menade! Jag är inte säker, men det kanske skulle kunna vara så med felläsningar också? (ler)
  Det är ju vår nu som sagt och solljuset frigör ju en hel del hormonvarianter som det annars kan råda brist på under vinterhalvåret, så läs din tidning du i lugn och ro! Man vet aldrig vad artiklarna handlar om, innerst inne!
  Ha en fin dag!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 4. Förstår inte alls vad ni menar *hmpf* Jag? Mitt hjärta? Jag tror nog att Freud kan ha en poäng, det är inte första gången som sagt...

  SvaraRadera
 5. Det är alltid dags för grovporr ;) Eller dags att slänga grovporren i soporna?

  Det hjärtat är fullt... snarare än att följa sitt hjärta...

  Fulla sopkärl dåra

  Usch nu är jag förvirrad och utarbetad. Flåt.

  SvaraRadera
 6. Det är väl den medelålders kvinnans önsketänkande ;)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails