tisdag 13 oktober 2009

Putsa ditt fönster

Idag - de korta stunder jag orkat vara vaken - har jag surfat lite på sidor jag inte tidigare varit på. Bloggar, alltså. Hittade bland annat Malin Berghagen. Ett av hennes inlägg handlade om möten och hon berättade bland annat om en klok sak hennes yogalärare hade sagt;

"Föreställ dig ett fönster och genom det här fönstret ser du världen utanför. Dina vänner, dina kollergor, din familj och din älskade. Men på det fönsterglaset sitter det lite skit ivägen. Saker som har hänt i ditt liv och satt sina små spår i ditt liv, på ditt fönster. Händelser från ditt liv som gör att du inte alltid ser dom omkring dig som dom egentligen är. Pga allt skit som sitter i vägen. Men framför allt ser dom inte dig och den du egentligen är, längst in närmast hjärtat. Du kanske ger dom små ögonblick av det, på dom ställen där glaset fortfarande är rent. Men ofta är det inte den innesta kärnan av den du är som du visar. Utan dina föräldrars värderingar eller dina vänners. Allt som påverkat dig under livet, på gott och ont. ... forts..."

Det var en hel del som var tankeväckande där och jag kommer säkert att titta in där fler gånger.

2 kommentarer:

  1. Kloka ord! Det är viktigt att vi revurderar vem vi är och vad vi visar utåt i vuxen ålder. Vi blir alla formade av vår omgivning oavsett om den har varit positiv eller negativ och det är kanske inte den vi EGENTLIGEN vill vara som vi blev..

    Hehe, tack för gullig kommentar!

    SvaraRadera
  2. Smitit in här en snabb på jobbet *fniss* - detta måste jag kika vidare på ikväll.....Stora Kramen till dej!

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails