söndag 11 oktober 2009

Förnödenheter

Som vanligt i Göteborg blev det några extra varv runt kvarteret innan vi hittade rätt. Fattar inte att det ska va så knepigt att köra där. Har inga som helst problem till fots eller med spårvagn, då hittar jag, minsann.

När vi väl hittat hotellet så väntade detta lilla kit på oss. Tänk va' bra! Lite smått och gott som man kan behöva. Eller man, kanske mer kvinna i det här fallet. Fast hyveln känns ganska könslös :-)
På lilla lappen står det att man är välkommen att hämta tandborste och tandkräm i receptionen. Om man nu skulle sakna sådant. Tandkräm önskades. Den hade tydligen varit slut ett tag i repan också. Sånt retar mig. Erbjud inte det då.

Rummet var litet men hade en skön säng och ett badrum som funkade. Mitt på Avenyn är inte fy skam. Fredagskvällen ägnades åt god mat på Brasserie Lipp och sen blev det inte mycket mer. Min friskhet har inte anlänt och krafterna tröt.
Vaknade tidigt - vad annars? - och såg fram emot hotellfrukosten. Möttes av en matsal där det mesta saknades. Tallrikar, bestick och det värsta av allt; baconen!!!
Verktygen plockades fram så småningom och jag tröstade mig med korv tills nya bacon dök upp. Fy, vad sur jag var innan dess. Det ska fungera, bara. Noll koll är inte OK.

Stadsrunda och lite shopping (tandkräm *s*) följdes av några timmar på puben. Sen blev det mera gott käk och efter det tillbaka till hotellet. Nu var jag inte pigg alls. Kroppen värkte och var alldeles matt. En stunds väntad vila blev sömn för natten. Skitkul. Mådde verkligen pyton. Svettningar och frossa tog mig igenom nattens timmar. Tur att det fanns bacon idag!

2 kommentarer:

  1. Oj vilken otur. Verkar lite småmysko med hotellfrukost utan bestick och bacon. Det hör väl liksom till???
    Jag hoppas verkligen att du kryar på dig snart!

    SvaraRadera
  2. Jo, det gör ju liksom det :-) Kan iofs äta med fingrarna, bara jag får bacon *s*

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails