onsdag 7 oktober 2009

Jaba..typ...liksom

Ja, ni fattar, va? Har inget speciellt att berätta.

Vaknade med ont mellan hakan och axlarna. Halsen brände. Detta var igår och på kvällen frös jag och svettades om vartannat. Kanske kan vara klimakteriet, tänkte jag? Inte. Nja, inte just denna gången.

Feber, troligen. Slocknade vid 21-tiden och sov - med korta avbrott för frossbrytningar -tills mobilen började spela tidigt imorse. Upp till soffan och en kort omsomning tills sonen tyckte jag skulle öppna ögonen. Jajaja...tjöta...

Har faktiskt klarat att jobba, men nu längtar jag till den gosiga sängen. Om jag paltar på mig raggsockar och ylletröja kan jag nog klara att läsa en stund. Drömma ljuva drömmar om pelletspallar och stallströ på vift.

Tycker förresten inte att älgaflugor passar i hårbotten på sjuåriga småflickor. Ser ju ut som en förvuxen fästing. *burr*

6 kommentarer:

 1. Undrade lite vart du tagit vägen så skönt att du är tillbaks i bloggvärlden. Inte för att en enda dags frånvaro är sådär jättelångt haha...
  Jag mår mycket bättre nu, förutom te har jag fått i mej lite hälsofil. Får hoppas att din hals är bra imorgon, inte kul alls vara förkyld!

  Sov så gott.

  SvaraRadera
 2. Dessa trista "mellandagar" är ju aldrig roliga...men man kan ju intala sig att deras enda funktion är att få oss att uppskatta de andra dagarna ännu mer!!

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Hmm, vet inte om min kommentar kom fram...så här kommer den igen!

  Mellandagar med inslag av halsont är så trista att man måste intala sig att deras enda syfte är att få dig att uppskatta alla andra dagar desto mer!!

  Krya på dig och kram!

  SvaraRadera
 4. Åh, nu ser jag!!

  Du måste godkänna, ju!

  Jag är en synnerligen trög Alfahanne....

  SvaraRadera
 5. Vanilj> Vilken tur att jag gjorde ett litet inlägg så du inte ringde polisen *s* Skönt att höra att du är på bättringsvägen! Här är det som innan, men ont krut du vet :-)

  SvaraRadera
 6. Joacim, den tröge alfahannen *fniss* > Självklart är det så med mellandagarna, de har också en funktion att fylla. Eller nåt :-)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails