onsdag 10 februari 2010

Idag sticker jag

Ut hakan. Och grattar min älskade make på 39-årsdagen! Där kom hakutsticket. Mitt eget lammkött börjar närma sig vuxenåldern...  Du vet, du kommer aldrig ifatt så njut av din ungdom. Jag älskar dig ändå!

Hans föräldrar firar genom att åka till Spanien. Vilka föräldrar, va?!? Lämna det stackars gossebarnet på hans stora dag, bara för att försöka få lite värmegrader. Dagens föräldrar!

5 kommentarer:

 1. Så du gillar inte möss? Visste faktiskt redan innan jag visade dem att det säkerligen skulle dyka upp en kommentar kring dem!
  Vi har ett hus på landet som vi inte är i så ofta, så för att inte helt invaderas av skogsmöss så sätter jag ut lite fällar där.
  Nu är jag inte så perverterad att jag fotar det jag "jagat" men ibland så ångrar jag att jag inte gjorde det, i en fälla hade 5 möss samtigt lyckas bli "halshuggna"! Det fanns inte en mus kvar i huset den vintern om man jämför med året innan på våren då de hunnit yngla av sig ordenigt!
  Ja nu skiter vi i dem! Hoppas du får en fin dag! Hälsa "Lammköttet" och gratta ifrån mig!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 2. Nej, vet inte varför men jag är helt o hållet helhispig i deras närhet. Skriker för döa små näbbmöss t o m... Alla måste få ha nåt fel, orkar inte va perfekt hela tiden *s*. Ska absolut hälsa lilla lammet :-)

  SvaraRadera
 3. Ajaj... lammet börjar bli segt?! *ler*
  Vad bjuder du på för härligheter när du får stå för hela kalaset med föräldrar som rymt och så...
  Skojar bara.
  Härligt med födelsedagar.
  Grattis till maken och grattis till dig som delar ditt liv med din älskling.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Stackars lilla pojke... föräldralös på födelsedagen.
  du får väl se till att vara extra kärleksfull så att han glömmer det stora sveket.
  Hoppas ni får en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Kärleksfull ska jag absolut försöka va, på nåt sätt ;-) Vi var ute och käkade lunch och då tyckte han att jag kunde ha bjudit honom och det har han alldeles rätt i, men min plånbok var inte med. Eller , det var han ju *s* När jag sa att jag kan föra över pengar till honom kändes det som att han inte tyckte jag var så romantisk, precis.

  Föräldrarna har fått lite straff, sitter fast i Bryssel- 5 cm snö är de tydligen inte vana vid där. Trots allt hoppas jag de kommer iväg snart, stackarna.

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails