söndag 7 februari 2010

Qoolt presentationsprojekt

Nätverk är aldrig fel och Siv af Sweden har alldeles, alldeles nyss, startat upp ett projekt där speciellt kvinnor kan presentera sin blogg. Både på bloggen och Facebook. En kul grej för att hitta liksinnade eller oliksinnade. Eftersom kontakter är bra att ha - både kvinnliga och manliga - så hänger jag på!

3 kommentarer:

 1. God Morgon Bitte! Va glad jag blir att du "tittar in" så här på Morgonkvisten! Har just presenterat ett par snygga skor, kanske något för dig? Min biltokiga Dotter blev stormförtjust!
  Nu ska jag läsa ifatt i din trevliga och fina blogg! Sedan ska jag terrorisera dig med en längre kommentar som är mitt "signum"!
  Ha en fin Söndag! Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 2. Trevligt att du gillade skorna! Vad säger man nu då? Jo, nu kör vi på, har knökat in mig som följare till dig så nu har du hela 17 Oumberliga polare där, ser att Joacim Alfahanen är där, så lite manligt stöd finns det ju att hämta om debatten blir livlig! Nej, skulle inte tro det!
  Nu måste jag säga att jag inte går ingång på kvinnoskor direkt, men eftersom ett par rejäla klackar skiljer kvinnor ifrån män (Ja, kanske inte riktigt här i Stockholm, som numera är fyllt av glada transor) så gillar jag dem som klädattribut!
  Sedan har jag också blivit en djävul på kvinnoskor då jag under 16 års tid köpt skor till min Fru som inte kan gå ordentligt pga av sin ryggskada!
  Tamaris heter de skomärke som har en inlagd dämpning i sin stilletklack och passar därför perfekt till kvinnor med ryggproblem som vill ha högklackat!
  Ser att du skrev om Dolph igårdagens inlägg, skrattade gott när jag såg honom igår, tyckte han skötte sig snyggt, med glimten iögat! Finns säkert folk som tycker helt annorlunda, men personligen så gillar jag just olikheterena mellan oss människor!
  Men jag är imponerad över hans fysik, tror han är lite över 50 bast, undrar hu många i bloggvärlden som har sina gubbar vid den åldern med sådan fysik!
  Har själv tappat greppet om träning just nu eftersom jag var svårt sjuk i borrelia i tre år, kunde inte gå och tappade aptiten bl a, men jag är pågång, men just nu så jobbar jag så djäkla hårt fysikt på bygge med husgrunder och armeringar och tunga maskinner att det finns inte en "sportmössa" till chans att orka något annat. Kör lite situps hemma och steching för att stärka upp kroppen, det är allt, beach 2010 blir det nog inte kanske 2012? (ler)
  Ha en fin Söndag!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 3. Välkommen som följare, Peter! Fast jag kan inte se dig, kommer kanske om en stund? Inte alla som är så på G som du och jag på söndagsmorronen :-)
  Vet inte om det blir så mycket stöd från Alfahannen om det skulle behövas, men vi satsar på att det inte behövs i vilket fall :-)

  Dolph kan man absolut imponeras av, vilken fysik! 52 tror jag han är, minsann. Håller med om att de i min närhet som är i samma ålder (har flera kompisar av samma årgång) inte har sina kilon på samma ställen som han har. Sen blev jag faktiskt glad över att det gick så bra som det gjorde för honom igår, han kan behöva lite revansch här hemma.

  Det där med träning måste man ta lite som det faller sig emellanåt. Ibland funkar det bara inte. Av olika anledningar. Så länge man mår så gott man kan så är det helt OK, tycker jag. Ha en skön söndag du också!

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails