torsdag 4 februari 2010

7 dödssynder

OK, inte riktigt. Men sju saker om mig som jag lovade häromdagen:
 1. Jag har en annan, "hemlig" blogg. Tänker naturligtvis inte tala om vilken så det är ju egentligen inget riktigt avslöjande... Ibland är det bara så jäkla skönt att kunna skriva precis vad som helst!
 2. Min bok är påbörjad! Nu har jag sagt det så nu får jag ännu en anledning att skriva varje dag.
 3. Tyvärr har jag svårt att släppa "perfektådran". Inte så att jag eller vårt hem är i perfekt form, däremot så vill jag gärna att det jag gör och lämnar ifrån mig ska vara lite mer än perfekt. En ekvation som oftast är svår att få att gå ihop. Vadå? Bekräftelsebehov? Nähääääää...?
 4. En gång glömde jag (vi) ett barn i hallen hemma när vi åkte iväg. Sittandes i ett babyskydd till bílen. Men vadå? Vi hade med hunden, vagnen och resten av barnen. Förlåt, Jennie. Hoppas du inte fått alltför stora men av detta. Vi kom på det ganska snabbt ändå!
 5. Jag har fastnat med en arm i bakre sidorutan på en Ford Taunus, med huvudet i olika staketvarianter och naturligtvis med tungan på en lyktstolpe. Varför dö nyfiken?
 6. När jag var 15 solade jag från kl 8 tills solen gick ned - i två veckor när min kille var utomlands. Plus smörjde in mig i brun-utan-sol. Jag vann! Till hans stora förtret var jag brunare.
 7. Jag var dökär i Vargtass. Ni vet han i Macahan. Han spelade in en skiva och uppträdde på Gubbakulan i Vrigstad. Strax innan de fick lägga ner, tror jag.

2 kommentarer:

 1. WOW va kul med Vargtass, han var den som tog bort all idoldyrkan ur mig forever.
  Jag var i Grängesberg där kändislaget spelade fotboll. I pausen jagade alla honom för autografer och ett par tjejer framför mig bara skreeeek.. Jaaaag rööörde viiid honom - i extas typ och jag trodde att det måste hända något mycket speciellt om jag tar i denna person.. såjag sträckte mig fram och lade handen på hans axel....
  INGET HÄNDE - jag bara kände en extremt svettig axel...
  Jag tog bort min hand och gick ifrån den skrikande klungan, utan autograf.
  Så där försvann allt vad idoldyrkan heter ur mitt system ))

  SvaraRadera
 2. Ungefär så blev det för mig också. Han var ju inte så mycket att ha så där på nära håll. Bara en vanlig människa, liksom ;-)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails