fredag 12 februari 2010

Drömtydning, tack!

Vaknade av ett plingande från den sms-mottagande mobilen. Kl 5.30. Idag när jag hade bestämt mig för att ta sovmorron till 6.30! Det företaget kan ta och stoppa upp sitt Alla hjärtansdagserbjudande nånstans där solen inte skiner. Ingen bra marknadsföring med sms så dags, kan jag säga.

Så, nu har jag gnällt klart. Fick ju extra tid för mig själv innan resten vaknar. Man ska vända allt till nåt bra eller hur?

Jag vet att Alfahannen har införskaffat sig en drömtydningsbok. Nu skickar jag en vädjan om hjälp till dig. Vad kan detta betyda?

Jag skulle gifta om mig med min nuvarande make (säkert för att få en skön fest igen) och lånade klänning av Josefine Craaford. Skitsnygg men dyyyyr, vågade knappt ha den på mig. Trots det drog jag på mig den och en blomsterkrans av aprikosa rosor (den stacks kan jag tro fast jag inte minns det från drömmen). Anledningen till den uppsnoffsningen var att jag skulle träffa Ulf Lundell. Kvällen innan bröllopet...
Jag anländer och han ser att jag fryser. Hans kavaj hamnar runt mina axlar och sen försvinner han.
Istället dyker min exman upp och börjar skälla på mig. Jag lyssnar inte så noga och då blir han surare än surast. Han påstår att jag börjar bli gammal och kanske inte längre har så mycket att komma med i kampen om skönhet (!?!). Jag går därifrån och hamnar i en bar där man inte får dricka sprit. Och jag som var så sugen på en Caipiriñha!

Vad tror du? Förresten var en kofta inblandad också :-)

5 kommentarer:

 1. Hmm, spännande!
  Jag återkommer...

  SvaraRadera
 2. Ja, det där med drömmar är intressant! Jag gillar det där med drömanalys, nu tror jag inte så mycket direkt på att enskila ting i drömmen är symboler för olika känslor, tror mer på drömmen som helhet, för visst är det hjärnan som bearbetar känslor och tankar, självklart sådant som ligger ibland djupt dolt också helt klart!
  Det jag är helt övertygad om när det gäller drömmar är att man ska hitta "budskapet" i dem, för det finns alltid där och det brukar ju inte vara så svårt, det handlar ju om våra tillkorta kommanden åldrande, sjukdom, kärlek
  Sedan är jag också övertygad om att en människa med fantasi kan ta ut "svängarna" mer i sina drömmar. Gillar det här med drömanalys lika mycket som beteénde vetenskap.
  Fast min riktig roliga hobby nu är ju blogganalys, vissa är som en "öppen" bok för den som verkligen vill "se"! Min blogg är en "discoblogg" just nu, något annat vore omöjligt med min personlighet och mina värderingar! Tolkningen är fri!
  Ha nu en fin och skön Fredag och en djäkligt trevlig helg!
  Kram ifrån Peter!
  PS: Har du prövat med att "styra" din dröm? Innan du soommnar kvällen därpå gå igenom det du drömme, fundera på hur det egentlligen skulle varit i drömmen om du fick bestämma, drömmen kan ta en annan riktning då. Finns mycket seriös litteratur i detta ämne!
  Som sagt ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Väntar med spänning på återkomsten...

  Peter, jag är också övertygad om att det finns ett budskap mer eller mindra dolt i alla drömmar. Frågan är hur mycket man kan påverka, jag har nog försökt nån gång men det brukar inte funka att fortsätta drömma nästa natt. Tyvärr ;-)
  Ha det gött själv!

  SvaraRadera
 4. Nu ska vi se....

  Den dyrbara klänningen innebär att du aldrig kommer ha råd att unna dig sådana själv...rosor på vintern innebär oro...Ulf Lundell ser till att du har harmoni i äktenskapet...din exmans utbrott betyder att du kommer bli framgångsrik i affärer (hur det går ihop med klänningen framgår inte)...baren betyder att dina barn kommer växa upp till kloka och ordentliga människor...Caipiriñha betyder att jag också blev sugen på en:)

  Vad sägs om det! Inte illa, va....ja, förutom att du kommer gå klädd i gamla trasor och vara orolig, men lite smolk i bägaren håller karaktären på rätt köl;)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Eeeeh, tack för den tydningen. Tror jag... Tur i oturen att jag inte fick köpa nåt i barne, vill ju inte ha smolket i den bägaren :-)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails