onsdag 17 februari 2010

Fläskat på ordentligt på flera vis

Idag blev midda'n smarrig värre, fläsk och löksås med blomkålsmos. Tur vi hade storpack (vad annars?) fläsk för man fick nästan slå sig fram för att få tillgång till godbitarna :-). Receptet hittar du här.

Andra sättet jag fläskat på idag är också kroppsligt. Har gjort nåt jag inte gjort på flera år och nu värker nästan varenda muskel i min kropp. Har t o m ont under hälarna. Skulle skära kött i bitar och fick ta i för kung och fosterland eftersom mina händer känns som urkramade disktrasor som jag inte skulle orka krama ur. Märker ni att hjärnan är påverkad också?

När jag ändå är inne på hjärnan som är en del av huvudet som också består av t ex ansikte... Har ni funderat på detta? Om jag tar en dusch på kvällen, säg vid 18-19-tiden, och ska smörja in mitt ansikte, vad bör jag använda? Dag- eller nattkräm? Det är ju liksom varken eller. Hmmmm. Svåra frågor en trött onsdagskväll.

3 kommentarer:

 1. *asg*
  Jag funderar precis över det där med dag/nattkräm när jag duschar vid den tiden.
  Shit alltså, vilka problem vi har! ;-)

  SvaraRadera
 2. Hmmm... vilka svåra frågor du ställer.
  Jag brukar fundera på vad jag ska göra resten av kvällen. Ska jag iväg någonstans? - då är det dag och dagcreme som gäller. Ska jag lufsa runt hemma? - då är det natt och nattcreme.
  Men som med alla såna här filosofiska frågor finns det naturligtvis inget rätt eller fel.

  SvaraRadera
 3. Ja, det är så himla jobbigt med dessa stora, knepiga frågor. Men kanske att vi kan göra som Lairama? Låter klokt och bra :-)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails