lördag 19 januari 2013

Dagsbyte

Fortfarande så bränner/ömmar det i ryggen/sidan/bröster så därför gjorde jag ett drastiskt avsteg från veckans träningsplan. Jag bestämde mig för att helt enkelt byta. Lördagsvilan flyttades till fredag. Vågat, va?

Solen sken när jag kom från jobbet så det fick bli en skogspromenad för att tanka lite vitaminos.

Ingen älg i tornet idag heller...


Veddragarpulka (låter lite som skuggshuggarpolka eller?)
Bära ved är också bra träning, ett antal kilo är det ju på pulkan som jag lyfte in några gånger så jag fick känna mig nöjd med promenad och bärande igår.
Kvällen blev både lugn och tidig och innehöll faktiskt en del av den planerade läsningen av "Niceville". Fortsatte med det i den arla morgonstunden så snart är den klar att bytas ut mot någon av de andra som ligger påbörjade...
När jag skulle sova så undrade jag om det trots allt blivit nåt fel. Jag hade ju tänkt att det skulle vara tyst i sovrummet när jag befann mig där utan sällskap. Men... det lät. Inte riktigt lika högt men snarkningar var det allt! Lillan slumrade så skönt i pappas säng, minsann :-) Resten av natten var det bara lite lätt, mysigt, snusande istället.

Lördagssysslorna har varit slappande, storhandlande och matlagande. Lite hemmaträning fick jag till också men jag höll mig till cykling och armträning. Förhoppningsvis är jag fit for fight imorgon. Längtar (!!!) faktiskt efter att åka iväg till gymmet så jag hoppas den hemvändande maken känner likadant. Inte så säkert efter att han kört 7-8 timmar och kommer hem mitt inatten, förstås...


Ni ser vad fort jag cyklade, va?

Kvällens mat, karrékotlett med örtsås

2 kommentarer:

 1. Mitt träningsår har inte alls börjat som jag tänkt mig. Det var längesen jag tränade så lite. Först nässelfeber o kortison, ont i knät o nu en dunderförkylning. Irriterande. Kör du på bara, träna lite för mig med.

  Ha en bra söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tråkigt det är när det blir på det viset, hoppas att det snart löser sig med allt så du känner att du är tillbaka på banan! Jag lovar att träna lite för dig också, är det nåt speciellt du vill jag ska köra? ;-)

   Radera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails