måndag 7 januari 2013

Utmaningsresultat 2-6/1


Förra veckans (5-dagars) utmaning är avklarad. Med råge, faktiskt. Speciellt gym-delen känns bra, det införskaffade gymkortet bevisar väl det?

Gårdagen var djävulsk vad gäller träningsvärk! Även en sån som jag, knäppjerka enligt vissa, som "njuter" av sån värk var lite gnällig. Skrek (nästan) så fort jag rätade på armarna och var rädd att det skulle vara ännu värre idag. Men nej, nu är den nere på acceptabel nivå - gu' skelov!

Ungarna börjar tycka det är lite tjatigt nu, först var det Peter som ojade sig nån vecka. Nu har jag sällat mig till samma skara och igår var det flera av dem som påpekade "Det är det enda vi hör... träningsvärk..." Jaja.

Nu när jag har satt mig för att köra 4 pass i veckan så känns det mer som att det ska övergå från utmaning till planering. Det är ju SKA som gäller, inte BÖR. Eller hur?

Så här gick det i alla fall med den senaste:

Minst 3 gympass (varav ett på "riktiga" gymmet)
1 pass kördes hemma, 2 st på gym (!!!).

Promenader minst 4 st à ca 4 km (gärna längre)
4 st/19 km
Någon blev kortare än 4 km (var såååå trött i fredags) men å andra sidan tog jag igen det på en annan och gick dubbla distansen. Minimidistansen 16 km blev 19.

Nöjd? Japp. Ikväll blir det gymmet igen.


1 år gammal bild. Klent men jag tycker det är så tråkigt med inlägg utan bilder :-)


3 kommentarer:

 1. Härligt jobbat! Här kör jag också hårdare än förra året. Mitt mål är 3 pass i veckan gruppträning, boxning/styrka, cirkelträning o Mållbergs blandning som kan vara vad som helst, ett pass på crosstrainern här hemma och ett joggingpass i veckan. Varierat o bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som att du också har bra mål! Den där Mållbergs är nog bra, man måste variera sig både för sin egen och kroppens skull. Lycka till!

   Radera
 2. sv; Den är super! Det finns det här också och jag gör allt från broccoli gratänger till sallader! ;)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails