måndag 14 januari 2013

Vecka 2 gick också bra
Måndag Gym 
Det blev bröst, axlar, triceps. Tyvärr för mycket folk för att man skulle slippa vänta så det kändes så däääär.

Tisdag Gym 
Rygg, biceps, ben. Tränade senare och det kändes bättre och gav minsann lite goe värk.

Onsdag Vila 
Vilan blev en snabb promenad på 65 min/7,5 km istället för att köra hem och vända när dottern tränade fotboll. Regnigt men ändå skönt.

Torsdag Gym 
Gick en runda på 2,7 km på lunchen. Riktigt skönt att tanka luft och ljus innan jag fortsatte jobba. På gymmet blev det bröst, axlar, triceps. Axelträningen kändes väldigt bra faktiskt, det är ju speciellt välformade axlar jag längtar efter.

Fredag Gym 
Det var skitjobbigt att ens tänka sig iväg till gymmet... Så in i norden trött. När jag kollade en vecka bakåt så kanske det inte var så konstigt. Att gå från praktiskt taget noll till 200 ger väl en viss kroppslig chock. Vi åkte iväg i alla fall och det blev rygg, biceps, ben och mage som fick sig en duvning. Mådde illa och kände mig febrig efteråt så det blev en tidig kväll.

Lördag Vila i form av slappande och lite småstädande. Bastade med grannarna på kvällen efter att vi sett HV -till slut - piska Frölunda och ätit baconlindad ytterfilé.
Söndag Vila och träningsvärk i låren. Behöver helt klart träna mina ben mer!

Sammanfattning: Helt OK träning men sketaslut i slutet av veckan. Kanske ska fatta att vila är vila, inte traska på i ullstrumporna varenda dag?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails