måndag 10 augusti 2009

Proffsig pushning

Tittade in hos Fitnessguru Sid - som jag brukar med jämna mellanrum - och hittade ett inlägg om benträning. Fick riktigt härlig inspiration av det och nu längtar jag efter ett ordentligt pass! Eller ser fram emot det i alla fall *s*.

Han är också en lowcarb-människa och tränar dessutom mycket. Jag blir så glad när jag får den sortens input. Det går att träna hårt utan att vräka i sig kolhydrater. Hör ni det allihop?!? Det känner jag väl själv att det går att träna, men det är inte fel att få det bekräftat på det viset.

Nu kan jag med ro ta mig an utmaningen jag satt upp. Åt mig. Utmaningen att inte ge upp utan fortsätta. Hårdare, bättre, mer :-)

Ska nog fortsätta med träningsdagboken jag körde ett tag. Eftersom min träning oftast utförs på hemmaplan (än så länge) så är det ibland svårt att veta exakta vikter o dyl jag använder. Även om jag försöker att köra tungt så vet jag inte hur tungt. Jo, hantlarna men inte annars.

Jag väntar på att maken ska komma igång så vi kan åka och träna tillsammans, vill inte åka själv. Frågan är vad jag skulle kunna sätta för mål. Mätbart sådant, alltså. Någon som har förslag?

Svarar mig själv att det egentligen är bara att fortsätta öka vikterna och känna efter att det tar. Då lär det väl synas efter ett tag? *flin*

1 kommentar:

  1. Jag är helt med dig! Gick ned massor sen i vintras på strikt LCHF. Nu tränar jag mycket, och då blir det nån käckemacka, frukt ibland eller lite kikärtor i salladen. Men, dessa bulgurberg, not for me anymore. och jag orkar minst lika mycket som alla andra. :)

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails