lördag 29 augusti 2009

Glad överraskning idag

Har inte tid att skriva så mycket eftersom duschen hägrar. Rallyt är avklarat och vi ska vidare på kräftskiva.
Men... jag måste bara tala om att jag är så stolt och glad! Tonårsmorsa har valt min blogg till Dagens blogg idag. Det är inte längesen jag själv upptäckte hennes blogg och fastnade där, gillar verkligen att kika in och läsa vad Fatou skriver om sin tillvaro. Och nu har jag fått denna hedersutmärkelse! Ja, för så känns det. Skitkul!

3 kommentarer:

 1. Roligt att du uppskattar det och att du gillar min blogg också. Risken när man tipsar om andra bloggar är ju annars att man tipsar om någon som avskyr ens egen blogg... Haha...

  Nåja, man kan ju gilla bloggar där blogginnehavaren inte gillar ens egen blogg. Jag tycker i alla fall om din blogg och hoppas en och annan ny läsare får upp ögonen för din! Kram! ♥

  SvaraRadera
 2. Jag är glad att tonarsmorsa tipsade om din blogg! Skulle i säng för väldigt längesedan men fastnade i din blogg och har suttit och skrattat högt. Härlig blogg som lyser upp i denna djungel av trista modebloggar!

  SvaraRadera
 3. Fatou - Ja, det vore kul om någon ny hittade hit och gillade den, dessutom lär jag hitta nya på det viset också :-). Kram tillbaka.

  Emm Aminah - Vad härligt att jag kunde glädja dig en stund! Det gör mig också glad! :-)

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails