fredag 6 februari 2009

Gone west


Vi är på resande fot sedan tidigt i torsdags morse. Lämnade av svärföräldrarna på Landvetter för vidare transport till Spanien, se'n drog vi in till Göteborg. Det var fortfarande tidigt så vad skulle vi hitta på tills det öppnade? Vi fick för oss att åka en sväng och hamnade till slut på vägen ut mot Öckerö. Äsch, vi åker väl och kollar hur det ser ut i hamnen då! Vips så stod vi inklämda i färjekön till Hönö *s*. Bara att köra på och hänga med! Ringde kompisen som bott på Hönö och frågade var hans gamla hus låg, då hade vi i alla fall en anledning att åka dit. Det blev en liten utflykt på flera av öarna som ligger där. Tyvärr var det grått och dimmigt så väderförutsättningarna kunde varit bättre, men jag kan tänka mig att det är ordentligt mysigt på sommarhalvåret.

Lite shopping senare drog vi vidare till Varberg där vi skulle tillbringa en natt. Inbjudna till en helkväll med mat och show med Lena Philipson, det ni! Vi gick på sta'n och drog, tog en fika på ett helmysigt kafé (världens goaste ciabatta med kyckling o bacon *slurp*). Kvällen blev hellyckad! Jörgen Mörnbäck dök upp som extranummer, han är verkligen skicklig. Maten, sällskapet - allt - var perfekt. Sen sussade vi gott på hotellet.


Fredag och dags att återigen styra kosan mot Göteborg. Hade bokat rum på Radisson där vi förlovade oss för 10 år se'n (då var det Sheraton). Det är något med det hotellet, trafiken i Gbg och oss som inte fungerar ihop! Varenda gång vi ska försöka ta oss dit smidigt så hamnar vi nån helt annanstans... Så också igår. Snurrade runt i stan (och utanför) ett bra tag innan vi kom rätt *s*. På kvällen gick vi på Källarkrogen och åt en helt suuuuperrrrrb middag. Vad härligt det är att bara sätta sig och beställa och njuta av maten emellanåt!


Nu är man härligt mätt efter hotellfrukosten, massa äggröra och bacon blev det, måste ju passa på! Samtidigt som jag själv njuter av att kunna välja och plocka till mig det jag vill ha så kan jag inte låta bli att förundras över hur mycket vissa människor får på sina tallrikar! Det är väl helt OK i de fall de faktiskt äter upp allt men när hälften ligger kvar... Varför? Det går ju att gå flera gånger om man inte känner sig mätt efter första omgången. Slöseri på allra högsta nivå.

Idag blir det väl att strosa omkring, njuta av att kunna hoppa in på en pub eller nåt och ta en öl, finns inte så mycket av den varan hemma i vår by :-). Bönderna har kommit till sta'n, helt enkelt!

Träningsbristen är uppenbar sedan några dagar, men visst måste man kunna bara koppla av allt när man för en gångs skull har möjligheten. Snart nog är det måndag igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails