söndag 10 februari 2013

Nästan lika långt som i Ullared

Ja, det är säkert. Hade det varit dubbelt så långt så hade det i alla fall nästan varit det. Kvittot, alltså. Vi har ju en härlig vecka framför oss nu. Barnen har sportlov men det har inte vi. Med andra ord, det krävs extra planering och inhandling.

Jag tycker faktiskt det är lite fräckt att nu ska vi behöva "fö dom" på vardagarna också! Alltså, vi ska behöva handla en massa mat som ska lagas till och sedan ätas upp av alla dessa skollediga ungar som vi har i den här familjen! Är det inte grymt taskigt?

Kan man inte få nåt slags avdrag eller bidrag eller annat drag av kommunen? Nu när det blir så himla mycket mindre mat som går åt i deras verksamhet denna veckan, kunde de inte skicka med några kuponger eller nåt? Inte för vi har nån restaurangverksamhet att tala om här på vischan (förutom vår egen då) men ändå. Vi föräldrar kunde byta in dem nånstans ju. Närvi åker på weekendresor eller nåt.

CG fick besök av goda kunder idag. Ja, för vi är av den där hemska sorten som åker iväg några mil för att storhandla. Finns inte en chans att vi har råd att handla likadant för den pengen på hemmaplan. Trots att dieseln också kostar (vi är inte dumma i huvet, vi vet det...).
Ibland känns det som att det kostar en trehundring bara man går in genom dörrarna på lokala haket. Trots att det bara är mjölkpåfyllning e dyl. Trist men sant.

Idag har vi nog grejat mat till 16-18 rätter så visst står vi oss veckan ut (och lite till). Förhoppningsvis slipper vi att tillaga någon av dem också. Hör ni det, barnen??!?

Chili con carne till vårt egna kompani står och puttrar på spisen så morgondagen är räddad. Efter det är det väl vi som puttrar :-)

Kvällsmaten var... ljuvlig... *slurp* Marinerat sedan ett dygn tillbaka...
Honungsmarinerade tjocka revben á la Per Morberg - rekommenderas!

Födelsedagsblommor
Träning blev det också, hosta till trots. Idag testade jag att bara köra ryggövningar. Åtta stycken olika blev det och sen var jag bara tvungen att slänga in lite axelträning också :-)


 , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails