måndag 18 februari 2013

Sjukt roligt

Helgen var suveränt kul, men ansträngande. Dansade och "sjöng" till långt in på natten. Både fredag och lördag. Träningsvärk i benen, allmänt stel i nacken och fotsulor som fortfarande är ömma, det är en del av det som påminner om detta. Och liiiite kvardröjande trötthet.

Tackar den tröttheten för att jag somnade innan huvudet träffade kudden igår och att jag fortsatte sova hela natten. trodde jag skulle ligga och vrida mig av nervositet inför idag men det bidde inget sånt.
Den kom idag på morgonen istället när jag blev avvinkad av maken och de kvardröjande vännerna :-)

Tror tyvärr tröttheten kommer sig lite av nåt mer än helgefterspel, hela vänstra sidan av ansiktet är helt öm. Bihåleinflammation? I så fall den första på över 4 år... Hoppas det släpper lite inatt.

Det är verkligen en omställning med resor och allt. Från att ha gått hem och ätit frukost och lunch till att fixa matlåda till båda de tillfällena. Från att ha ingen resväg alls till att åka bil till Jönköping (för dagen extra spännande i snöovädret) och hitta parkering o dyl. Tar nog ett tag innan det sätter sig!

Kvällen har ägnats åt att fixa käk, jag - den planerande - har släppt det och haft kul på Hoj-X i helgen istället. Det straffar sig. Träningen ställde jag in pga av både trötthet och sjukdomskänsla. Jag tror öht att den här första veckan får tas som en inkörsperiod, både på jobbet och hemma, jag hinner nog allt det där senare när det blir "vardag" fast på annat sätt.

Jag tror i alla fall att jag kommer att trivas ypperligt, stämningen verkar skön och innehåller mycket av min sorts humor :-)

Nu är det tröttslut för idag...


 ,

2 kommentarer:

  1. Ja det tar ju lite tid att pendla men man vänjer sig. Det är värt det om man har ett bra jobb:-)

    SvaraRadera
  2. Det är det absolut värt och visst, jag vänjer mig. Är bara lite otålig på det där invänjandet :-)

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails