torsdag 14 februari 2013

Diverse smågnäll och skattjakt

Jag veeeet att man ska vara och tänka positivt men ibland måste jag bara få tala om att det finns grejer som förundrar retar mig.

När man kör på en motorväg så är det - oftast - ingen risk för mötande trafik eller hur? När man kör om någon så är det inte jättebråttom att flytta sig från vänsterfilen eller hur?
Men för blanka fasiken; kör då inte in precis framför mig och stänk ner min ruta med skiten du virvlar upp!!! Det går alldeles ypperligt att vänta en stund innan du byter fil! Grrrr...

Varför kan man inte anpassa provrummen efter alla kroppskonstellationer. Jag känner mig faktiskt diskriminerad på vissa/de flesta ställen när jag ska prova kläder. Jag lovar, jag visar hellre mer av nederdelen av mig. Även om jag har vinterbleka, småhåriga (syns knappt) ben och svarta (grådaskiga) kortstrumpor på mig. Hellre visar jag det än det jag har en bit ovanför naveln!
Kan ingen se till så att även långa människor kan skyla överkroppen för resten av världen när det ska provrummas? Grrr...

Typ så här...

Så något som ingen annan än jag rår för... Varför är du (=jag) så dryg så du glömmer ta ur linserna bara för att du gjorde nåt i annan ordning än den du brukar? Och varför kommer du inte på det förrän du gosat ner dig så gott i sängvärmen? Grrrr på mig.

Annars då? Jag hade planerat att vara färdigpackad redan ikväll men det satte småkatterna stopp för. När jag kom hem efter min lilla affärsresa så var det bara åldringarna som kom in. Ropade på mina svartingar men ingen reaktion. Efter ett tag gick jag ut och gastade och då pep det uppifrån ett träd...

Igen... Tjatade på vilken det nu var (svårt att veta i mörkret) och fick lite panikpip tillbaka men ingen katt som kom ner. Bestämde mig för att gå in en stund och då minsann, då rasslade det till och ner kom Helga. In med henne och sedan var det dags att försöka lokalisera nästa. Det tog ett tag men till slut så hittades Hedvig i ett träd bredvid...

Samma visa där. Trugande och lockande. Hon satt kvar. Till slut kände jag att det fick räcka. (Vi hade ställt dit en stege)  "Jaha, nu går JAG in, ska du med så får du gå ner"
Rasselrassel och swosh! I ett snömoln satt hon och skakade. Hjärtat pickade hårt när jag lyfte upp henne. De sov gott båda två inatt, kan jag lova!


, , ,

2 kommentarer:

  1. Håller med om provrumsdraperier. Det verkar vara ett problem att hitta en standard som funkar för alla. Hela vägen upp är mitt motto! Fin teckning där. :)

    SvaraRadera
  2. Har aldrig sett provrum med såna draperi du talar om. här omkring är alla från tak till golv golv typ.

    Men förstå problemet. Jag vill av hänsyn för andra inte visa mina ben då folk kan få bestående men tyvärr haha

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails