måndag 23 mars 2009

Måndagsattiraljer

Dagen började med en sjuk dotter (feber) och samtal till skolan. Eftersom pappsen jobbar så nära så kunde hon klara sig hemma på egen hand. Tur att man har självständiga ungar!
Tittade in en sväng på jobbet för att hämta tjänstebilen och dra vidare till stada (Jönköping). Det var coachmöte med cheferna idag så förmiddan tillbringades på huvudkontoret. Fick reda på datum för nästa kursdel och t o m biljetter och hotell bokat. Skönt att veta att allt är klart.

Fick jobbtelefonen idag så nu känner jag mig lite mer ledig. Motsäger väl det faktum att det är större risk att man blir mer upptagen med egen telefon :-). Det tar tid att fixa allt sånt praktiskt men skönt när det är gjort.- Fick t o m tag på fd Posten (numera Logica) för att få ett tjänstgöringsintyg som stämmer, det gjorde inte det förra. Tror iofs inte att det blir nån större löneskillnad tack vare de åren, men man vet aldrig. Fick väl nån att börja gräva fram gamla fakta i arkiven, det gällde nämligen åren 1989-93...

Maten idag: Frukost 2 ägg, bacon
Lunch Tonfiskgratäng, sallad
Mellanmål 2 stekta ägg med skinka emellan
Middag köttgryta med råstekta kålrötter, sallad

Träningen ikväll blev bröst (3 övn 6x4), mage (20x3) och biceps (3 övn 6x4). Jag lät bli benövningarna eftersom det fortfarande inte känns helt OK i högerbenet, vill inte riskera nåt. Får se om det blir en cykelsväng imorrn bitti.
Åsså visar de "fel" match på TV nu *hmpf* så därför sitter jag här istället :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails