måndag 2 mars 2009

Jag är borta ur statistiken!!!

På torsdag är jag återigen en del av den arbetande massan! Jag har fått jobb! Jag gick vidare till "Andra chansen" och idag fick man ringa in och rösta. Eller, nej... så gick det inte riktigt till :-).
Jag var tillbaka på en andra intervju för att de ville känna mig ytterligare på pulsen och tydligen kändes det rätt, jag fick jobbet där vid bordet. Konstig känsla. Men vilken energikick!
Jag tog tag i saker och ting direkt när jag kom hem, nu har jag ju tidspress på mig och då jobbar jag som bäst *s*.
Fritidsplatsen skulle inte vara några problem, vi är inte överbelagda här ute som tur är. Lillan kommer att bli överlycklig över att få börja på fritids igen! Det har varit hennes största problem med att jag inte haft ett arbete, kan inte förstå varför hon ska behöva lida för det. Tur man kan glädja någon! ;-)

4 månader utan arbete... Ojojoj... Inte utan att man blivit lite hemmasmygis, kunnat träna och göra saker lite närsomhelst. Nu ska det till andra rutiner igen och det tar nog ett par veckor innan det satt sig i familjen. Men det ska bli såååå skönt! Tror också att det kommer att sätta större press på mig vad gäller träningen, både tidsmässigt och vad gäller orken.
Jag ska redan idag sätta upp (fysiskt på väggen) ett ordentligt schema som SKA följas, kommer bara att ge mig själv giltigt förfall vid stora kriser (typ skörbjugg eller 40ºs feber). Stöd och peppning emottages tacksamt!

1 kommentar:

  1. Heja,heja,heja!!!
    Grattis till nya jobbet =)
    Skönt å få lite rutiner igen väl...? eller =)
    Ha de gott!

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails