onsdag 11 mars 2009

Fartig dag


Idag har jag haft fullt upp och det känns så brrrrrrrrrraaaaaaaaaaa att vara igång igen!!! Än så länge har jag inte fått min telefon men det löser jag genom att ta hand om 3 andra istället *s*. Förhoppningsvis dyker det upp en egen nalle snart som kan väga upp den ojämna viktfördelningen. Allvarligt, det är kul att de redan tycker att jag kan få eget ansvar, har fått några uppdrag som ska lösas.
Nästa vecka ska jag på kurs så då blir det antagligen mycket korvstoppning och stillasittande. Frågan är om man kommer vara i form för träning på kvällarna... Kul ska det bli i alla fall, även om familjen kommer att saknas, tror inte P och jag varit ifrån varandra så länge nån gång... Jaja, nån gång ska väl vara den första, jag tror vi överlever. Det finns ju telefoner!

Delar av familjen hade bänkat sig för att titta på hockeyn ikväll och så blev det kolsvart. Strömmen försvann! Det blev sportradion genom mobiltelefon istället, ganska mysigt i skenet av stearinljusen som vi lyckades tända. En knapp timme var den borta så det var inte så farligt. Lite lagom så man fortfarande kunde tycka det var lite småmysigt.

Träningen ikväll blev rygg, ben och biceps. Ryggen kräver också tyngre vikter nu, det är skönt att känna. Framgångens sötma :-).

1 kommentar:

  1. Hej!! Spännande med utbildning! Var blir det förnånstans?
    Hörde att ni haft min envisa gube på AF idag....han blev inte där så länge...:)
    Hur gör du för att dela in dina inlägg i stycken? Mina är grötiga o även om jag delar upp när jag skriver så "tjorvar" det ihop sej när jag publicerar! Blir lite galen på det!!
    Stor kram - nattinatti!

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails