onsdag 25 mars 2009

Full fart, de' e' härligt det!


Nu känns det som att jag börjat arbeta ordentligt. Inkörsvecka, utbildning och lite annat har gjort att det inte riktigt känts på riktigt. Men nu, nu kör vi!

Idag var jag med och hade information för första gången och visst var jag nervös men inte så farligt som jag hade föreställt mig. Det är alltid lite speciellt att stå framför en grupp och prata och nu var det ett tag se'n. Det var en hel del människor som jag kände och det gjorde att jag kände mig småtrygg. Egentligen har jag inte bestämt mig för om det är bra eller dåligt att jobba på ett ställe där man känner många. Många vet ju vem jag är, det blir följden så att säga *s*.

Jag tror att jag lutar åt "bra-hållet", känner mig relativt bekväm med det. Se'n kommer det säkert situationer när jag får skicka folk vidare till mina kollegor för att det inte känns rätt av nån anledning. För nära bekantskap med personen ifråga eller med en presumtiv arbetsgivare. Vill ju inte råka ut för jäv-diskussioner :-).

I vilket fall som helst så känns det kanon att ha fått något att grabba tag i. Av de 12 personer som var på information var det 8 st som anmälde intresse för coachning, det blev jag glatt överraskad över! Har redan bokat in mitt första besök så nu är det skarpt läge. Skräckblandad förtjusning kan jag säga...

1 kommentar:

  1. KUL att du e igång!!! Själv har jag redan börjat på Schenker i tankarna...! Vet att man inte ska ta ut i förskott men dom är inte lätta att styra...tankarna alltså...:)

    Kram på dej!

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails