torsdag 2 september 2010

Är det dags att ge sig av?

Ska jag flytta? Dra vidare in i anonymitetens gråsaggiga dimma och leva ut alla frustrationer och glädjeämnen för fullt? Här funkar det ju inte att spy galla över grannarna (om jag skulle vilja det) eller skälla på barnens lärare (om nu det skulle behövas). Rätt vad det är så ser nån det och skvallrar. Det är inte bra. För om jag hade velat att de skulle veta så hade jag rakryggat stampat in till grannen/läraren och gjort det jag skulle.

Ibland längtar jag efter att kunna skriva precis allt. Alla snaskiga, snuskiga detaljer som poppar upp i min tankspridda, virriga hjärna. All ilska som behöver ut. Det finns faktiskt saker i mitt liv som gör att jag blir arg, tro det eller ej. Saker som gör mig så vansinnigt arg så jag kan nästan inte låta bli att skriva om det.
Ledsen blir jag också emellanåt. Ibland av orsaker som är helt Ok att meddela andra om. Andra gånger av saker som jag inte vill att nån obehörig ska veta.

Ni vet, de där gångerna när man vill ställa sig upp och skrika så att hela världen hör. "För h-e, du har inte en endaste j-a aning om hur det egentligen ligger till, du bara lyssnar på rykten och dömer" Känns det igen?

Jo, jag funderar ofta på att köra inkognito istället. Men... då missar jag ju alla goa läsare/bloggare som jag har kontakt med nu. Kan ju inte gärna gå ut med inbjudan om att följa med till nya bloggen, hur anonymt blir det då? Be folk skicka mail? Ska jag då välja bort dem som finns i närheten, inte låta dem kika in?

F ö har jag redan en annan blogg - utöver de andra två och denna - men där är det mest rent "skriv", texter, dikter o sånt, så jag vet inte om jag kan blanda.

Idéer nån?

1 kommentar:

  1. Det är svårt det där. Jag har tänkt i samma banor.
    Om du får något bra tips kanske du kan dela med dig?

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails