tisdag 7 september 2010

Lever farligt

Idag har jag gjort nåt jag aldrig tidigare gjort. Målat naglarna kl 6 på morgonen. Varför i hela friden undrar säkert alla nu - för nog måste det vara en av de mest intressanta frågeställningarna idag? - så jag ska förklara.
Jag ska ut på lunchdate. Näringslivsrådet har sin månatliga lunchträff och denna gången tyckte jag att jag kunde representera företaget. Fläsk och löksås på menyn hade inte ett skvatt med det beslutet att göra, jag är bara allmänt intresserad av all matnyttig (höhöhö) information jag kan få mig till livs (höhöhö igen).

Uppdraget innebär att jag får en chans att hoppa ur skitiga jobbarkläderna för en stund och då ser det lite konstigt ut med sorgkantade naglar. Det passar liksom inte ihop. Eftersom det är stört omöjligt att få bort utan att blötlägga händerna - förslagsvis ihop med resten av kroppen - i ett varmt bad så fick det bli alternativ 2; mörkt nagellack.

En av döttrarna undrade vad jag skulle göra idag. Jobba, såklart, vad annars? Men du har ju inte jobbarkläder på dig. Nej, men idag lilla älvan ska mamma sköta kontoret och vara allmänt trevlig även utanför fabriken, då får man ha annat på sig. Så det så.

Väl här så såg jag att det kommit en uppdatering på vårt bokföringsprogram. Lika bra att fixa det direkt så jag inte glömmer det, var min första tanke. Sen kom det inte så många fler tankar förrän jag var mitt i alltihop och kom på att jag glömt nåt annat. Typ göra en backup innan jag startade. Tror att det gick bra men vågar inte ropa Bäck förrän jag är över hejet.Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

 1. Nu är du veckans blogg inne hos mig :)
  Hoppas du får några extra besökare!

  SvaraRadera
 2. Såg det, tack för det! Hoppas jag också, det är så kul att träffa på nytt (och "gammalt") folk!

  SvaraRadera
 3. Måla naglarna så tidigt på morgonen... gick det bra?

  SvaraRadera
 4. Jo, det gick men så attans snyggt vet jag inte om det blev. Det är bortskaft imorrn när jag är tillbaka i maskinsvängen igen, så vad katten
  :-)

  SvaraRadera
 5. Själv lackar jag naglarna en månad på året, när jag har semester då! Lite parfym bli det på lediga dagar - dä ä lyx dä!

  SvaraRadera
 6. Ystrasystra, det kan jag hålla med om, lyx av värsta sort! Antar att ni inte får ha lackerade naglar i ditt yrke?

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails