fredag 29 mars 2013

Hon gingo sig ut...

...för att söka sig ett par jeans. Dottern, alltså. Tillsammans med sin ömma moder halvsprang hon sig in till sta'n för att hinna innan stängningsdags. Som skulle vara kl 18.

Hon gingo med målmedvetna kliv och siktet inställt på just det paret. Det med stort J. Kan man säga så? Blir det inte Jaret då? Nåja...Ömma modern var inställd på en snabbt avslutad shoppingrunda eftersom valet var klart redan innan dottern lämnade hemmet för att kliva på bussen in till metropolen.

Om nu inte det Jaret hade försvunnit till någon annan så hade det säkert slutat i det önskade förväntade resultatet... Omtaget blev ut och in, ut och in. Andan i halsen förbyttes snart till relativt normal andhämtning när vi dristade oss till att läsa öppettiderna på en butiksdörr. Till klockan 19, minsann!

Det blev dyrt till slut. Den ömma moder som begav sig ut på sta'n för att vara sällskap och smakråd, hon kunde knappt gå in i en affär utan att hitta nåt snyggt. Dottern klarade av att inte hitta några jeans, däremot. Fanns inga alls. Nääääädå, inga alls, jag lovar.

Men när vi sent omsider kom hem, då var kommentaren till fadern; "Du får nog ta ifrån mamma plånboken..."  Vadådå, det är väl bara att hämta mer i hålet i väggen? Eller? Gäller ju att skynda sig innan lönen är slut ;-)

Nä, allvarligt, jag tycker den småspringande dottern var lite orättvis där. Nog har väl även en öm moder rätt att köpa sig en ny jacka nåt år? Och lite annat småskoj? Säg jaaaa! , ,

1 kommentar:

  1. Det är klart att mamman har rätt att köpa sig en o annan ny jacka plus lite till:-) Det har hon alldeles säkert förjtänat.

    Det där med tonårsbarn o shopping är inte helt lätt!

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails