lördag 2 mars 2013

Påfyllning i garaget

Min äkta hälft har  en längre tid suttit och dreglat över vissa sidor på nätet. Så fort han har haft en möjlighet har han suttit där. Surfat och letat fram objekt att drömma om. Nu slipper han det.
Lördagen fick nämligen helt plötsligt en annan inriktning (och i hans tycke, annan glans...) när det bestämdes att vi skulle dra till Malmö. Inte för att han är extra förtjust i vår tredje största stad. Ånä. Men... där fanns något annat som lockade desto mer.
Ett av alla dessa dregelobjekt.

Tydligen motsvarade den alla uppsatta förväntningar för nu står den parkerad bak i bussen i väntan på hemtransport. Och ja, jag tycker faktiskt också att den är helt OK. Riktigt läcker. Mannen i mitt liv passar alldeles ypperligt på den :-)
Vi passade på att hälsa på vänner när vi ändå var härnere och vi blir kvar tills imorgon. Tidig sänggång för en gångs skull, det händer inte ofta när vi träffas...
Känns som att det är nödvändigt att komma hem i vettig tid, det finns lite att både ta igen och förbereda på hemmaplan. Kanske t o m blir tid till lite träning?
Efter bokföringsjobb, matplanering o dyl... Jaja, vem vet?
,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails