onsdag 16 juni 2010

Mjölken har talat

Imorse när jag skulle ta mig lite av den goda, vita, feta drycken för att blanda i min proteindryck (som jag "förtjänade" efter ett cykelpass, det var för kallt att gå ut...) så slog det mig. Det är loooooov!
Mjölken som inhandlades igår (OK, bara 6 liter) är slut om en liten stund. Typ vid frukosttid.

Det är dyrt med lov, det har jag konstaterat för länge se'n. Maten blir det ju nästan dubbel åtgång på eftersom det ska ätas mitt på da'n också. Ingen skollunch som låter mig och maken ha de överblivna resterna ifred. Nepp, nu är det fem till som ska utfodras. Det tar några dagar att anpassa sig. Ikväll får det bli en storhandlingsrunda så att vi klarar oss fram till helgen.

Förresten, utfodras är fel, de lagar mat både till oss och sig själva. Och städar. Och tvättar. Och klipper gräs. Sen rensar de lite ogräs. Eller bäddar rent i alla sängar. Om de inte åker på läger eller tar sig en badresa, förstås :-)

3 kommentarer:

 1. Japp! Att ha lovlediga barn hemma är dyrt och då har jag bara 2 st!
  Hos oss får dom fixa lunch själva för jag hinner inte laga mat på min 45 minuter...måste ju vila ;D

  SvaraRadera
 2. Ja, så brukar det vara här också! Man ser på mjölkkonsumtionen att nu är det lov....men i år jobbar alla, ingen hemma och när de väl är hemma så stupar de i säng.....så djäkla trötta att jag får tvinga i dem mjölk, själv så sveper jag gladeligen 2-3 liter om dagen, ja, jag har fina blodfetter och mår djäkligt bra!
  Ha en fin vecka!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 3. Det blir helt klart mycket matlagning och matinköp på sommarlovet. Sonen sommarjobbar och har matlåda så vi lagar massor av middag så det ska räcka även till matlådan.

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails