torsdag 31 december 2009

Nyårsafton med Lundell


Idag började dagen tidigt med en kvardröjande huvudvärk trots att jag träffade kudden redan strax efter åtta igår kväll. Vissa i familjen tror att man måste prata lite extra högt i mobilen för att det ska höras, så det var svårt att somna, men det är förlåtet *s*.

Idag var det dags att återigen sätta färg på håret. Alltså, så som den utväxten frodas borde jag vara begåvad med rumpelångt hår för länge se'n, fattar inte varför det inte är så. Och ja, jag fattar att avklippning påverkar detta. Men men, hårfärgsproducenterna ska väl också leva.
Idag har det varit Spotify i sällskap med Uffe dagen lång, får passa på när ingen är hemma och byter låtar hela tiden. Tänk vad mycket låtar han gjort! Njuter.

Största delen av familjen är ute i pulkabacken, resten är i verkstan och svetsar burbåge. Nyss var de hemma och fick inbakad kassler med en massa vitlök, gäller att alla äter :-).

Kompisar på besök och nyårsmeny med chilimarinerade räkor, helstekt oxfilé med "Mickesås" och stekta potäter och morötter med rosmarin och vitlök (naturligtvis) står på programmet. Jag får väl pilla bort så det blir mest morötter på min tallrik, tillsammans med köttet. Till efterrätt blir det gött gojs i form av vispad grädde med bär och iblandade maränger. Toppas med björnbär, jordgubbar och en kvist citronmeliss och en chokladpinne. Visst låter det smarrigt?

Vill härmed önska er alla en härlig, rolig nyårsafton och ett Gott Nytt År med alla de möjligheter som ligger och lurar där om hörnet.
Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Hej mammma jag älskar dig jätte mycket
    bra inlägg

    SvaraRadera
  2. Älskar oxå Lundell....Ha ett riktigt Gott Nytt År min söta vän!

    SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails