torsdag 17 december 2009

Lyssnar på mitt hjärtas slagI skenet av de tre adventsljusen sitter jag här i vårt tysta hus. Fortfarande hemma. Ska vila, doktorns order. De hittade inget när jag var där häromda'n. Ingen halsfluss i alla fall. Inte lika roligt att kommentera som när jag för ett antal år se'n gjort datortomografi på skallen och de inte hittade nå't. Hahahaha...
Nu är jag väl ganska säker på att det inte är några farligheter som spökar men ändå är det olustigt att inte veta varför det inte går över. Har mina misstankar men vill inte riktigt lyssna på det örat. Inte än.

Lider också av att "ställa till" det för mina jobbarkompisar när jag inte är där och sköter mina sysslor. Med ålderns klokhet ger jag mig dock rätten att tänka på mig själv och ge tillfrisknandet en chans. Är ganska säker på att det behövs de kommande veckorna, nämligen. Sköta 10 dagars transporter på 6 dagar och med färre bilar lär ta ut sin rätt. Men det löser sig som kärringa sa när hon sket i vasken.

Maken har nog fått sig en knäpp, däremot. Han har åkt till Ullared! Ensam med våra två minsta yrväder. Han pratade om det igår men jag lyssnade lite halvhjärtat. Ingen redig människa drar väl dit nu? Ska jag bli orolig? Eller kanske är det jag som yrar, han kanske sitter nere vid svarven och tittar på när den går runt, runt? Låter ungefär lika snurrigt i alla fall.

Han tar hand om sin familj, den karln. När frugan inte är på topp ser han till att greja det som behöver grejas. Julklappar, julgran och vad mer det kan vara som det är införskaffningsläge på. Se'n kommer han hem och lagar mat och ser till så att sjuklingen får i sig det hon behöver. Växer nog inte på trän såna så jag får allt se till att hålla honom på gott humör. Vill ju inte mista allt det goda vi har :-)


4 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för att du kikade in till mig! Hoppas du mår bättre snart och slipper fira jul med halsont!

  SvaraRadera
 2. Jooodå det finns de som åker till Ullared - har en på jobbet som skulle dit idag efter kl 4!!!!! Jajaja än är inte den tokigaste människan född antagligen....Kram på dej o hoppas du blir piggelin snart!

  SvaraRadera
 3. Jag har också gjort huvudröntgen en gång utan att de hittade något. Det var väl ungefär vad de flesta redan anade :)

  Det där med att det löser sig i vasken körde alltid min pappa med när jag var liten... har inte hört det sen dess.

  Visst är det tur att dessa fantastiska män finns. Och visst har vi tur som har lyckats få tag på varsin.

  Krya på dig nu!!!

  SvaraRadera
 4. Kul att du tittat in hos mig.
  Imponerad av din man, var har du hittat honom?
  Kan faktiskt inte föreställa mig någonting som skulle få min man att frivilligt, eller ofrivilligt, åka till Ullared.
  Fast detsamma gäller nog för mig med...:)
  Krya på dig.

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails