torsdag 8 november 2012

Utveckling på en kvart

Undrar hur många utvecklingssamtal jag har suttit på. Inte egna utan såna som gäller barnen. Det har nog blivit runt 90 st!!! Om man räknar från de är 4 och framåt, ett varje termin grundskolan ut. Minns inte om det bara var ett om året på dagis? 18 st i grundskolan + 3 lågt räknat då, det blir 21 st/barn. Än så länge är det 3 st som kommit så långt, det blir 63. Den fjärde har hunnit med 3+14 än så länge och den femte 3+9. Hmmm... 61+17+12, det är alltså 90 st... Oj...

Jag har inte ensam grejat detta, de har ju papp-figurer också som avlastat där, men tänk... Inte är det som när en annan gick i skolan och det kallades kvartssamtal, heller. Det är väl tre kvart snarare. Alltså, mer än en arbetsvecka som tillbringats med dessa samtal. Hittills. Det kommer mera.

Igår kom båda de aktuella barnen hem med varsin lapp där det ska kryssas i tider man kan komma dit på. Nämen, samma dagar och tider? Ojdå, vilken överraskning. Varför ska nåt vara smidigt? Men äsch, det löser sig! Det är ju inte som när det var dags för tvillingsamtalen. Nå'n gång tyckte lärarna att vi kunde ta det ihop, för att spara tid. "De är ju ändå så lika i skolarbetet och allt..."

Dagens skola ska se alla som individer. Eller är det bara ett av de fina uttryck som är pappersprodukter? Finns ju några såna, tyvärr. Dem tar vi en annan gång.

Innan det började, tror jag :-)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails