tisdag 10 augusti 2010

Tar mig i kragen och slimmar förhoppningsvis magen

Japp, det måste jag göra nu. Det ska minsann tränas, skötas kost och få in rutiner igen. Semestern kan vara ordentligt nedbrytande eller hur? Hur trevlig och härlig den än är så blir det lite ovanor som byggs upp.
Sena kvällar/nätter, oordning på mattider, kanske lite för mycket av vissa drycker, motionen uteblir helt (förutom ett snabbt simtag när man doppar sig).

Nu Gerda min mamma ska det bli ändring på det! Planering, planering, planering. Vilka dagar ska jag träna? Vad? Hur? Vet ju att jag kan om jag bara ger mig den på det. Se'n får det bli matsedelsplanering också, det underlättar massor att veta vad som ska tillagas när man kommer hem. För att inte tala om när det ska handlas. Ikväll startar vi! Igen :-)

En annan som tagit sig i kragen - eller egentligen fastnat i den - är Siggekatten. Stackarn stöter i överallt. Vad jag vet så känner katter av omgivningen med morrhåren när de ska ta sig fram i mörkret. Ni kan tänka er hur det funkar med krage. Inte alls. Två gånger har jag varit uppe och tänt åt honom så han kunde äta inatt. Det är inte heller så smidigt. Det krävs en viss teknik för att få kragen runt matskålen och nå ner till den åtråvärda maten. Plutten.

4 kommentarer:

 1. Ja, semester är fantastiskt men rutiner är snäppet bättre! :)

  SvaraRadera
 2. Stackars tisse. Hoppas tratten snart är borta!!

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det på nåt sätt skönt att börja jobba igen...jag håller på att förbereda mej mentalt för jobb på måndag och måste säja att det känns helt OK!
  Stackars lilla katt!!! Ser väl lite rolig ut i tratten med kan jag tro.....;)

  SvaraRadera
 4. mmm det är just det där med rutiner,bara man har bra rutiner.Inte som en kaka till kaffet varje dag ;))
  Kram Bibban

  SvaraRadera

Vill du lämna ett bevis på att du varit här? Vad kul, kommentarer är väldigt, väldigt välkomna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails